Osobně ověřeno: Recenze pobytu s wellness ve Fagus Hotel Conference & Spa ****superior v Šoproni

Vydejte se spolu s Tamasem, členem našeho Travelking týmu, do Šoproně. Konkrétně do Fagus Hotel Conference & Spa ****superior. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu s wellness ve Fagus Hotel Conference & Spa ****superior v Šoproni

Informace o pobytu v bodech

Video z pobytu

Kam a jak jsme jeli?

Naše trasa začínala v Körmendu. Za 1,5 hodiny jsme dojeli k hotelu, který leží ve městě Šoproň.

Jak to bylo s parkováním?

Venkovní parkoviště je uzavřené, hlídané a velice prostorné, takže nám nedělalo problém najít místo. Není třeba jej rezervovat předem a je zahrnuto v ceně balíčku. Pokud byste však toužili po přístřeší pro vaše auto, za příplatek si můžete rezervovat stání v garáží.

Kde jsme se ubytovali?

Fagus Hotel Conference & Spa **** se nachází ve městě Šoproň v lehce dostupné prázdninové lokalitě Lővérek, která je prorostlá borovicovo-dubovým lesem.

Útulný zrenovovaný pokoj měl moderní design, poskytoval dostatek místa a zářil novotou i čistotou. Ve výbavě nechyběla extrémně pohodlná manželská postel a televize se skromnou programovou nabídkou. V prostorné vyblýskané koupelně už na nás čekaly měkké a voňavé ručníky. Opravdu příjemným překvapením byl balkon, ze kterého šel vidět okolní les. Na balkonu lze příjemně relaxovat, užívat si výhled a čerstvý vzduch.

Jak jsme se najedli v ubytování?

Součástí pobytového balíčku byla polopenze. Vydatné snídaně se skládaly z rozmanité nabídky jídel všeho druhu. K dispozici byly krájené salámy, míchaná vejce, jogurty, čerstvé ovoce a džusy. Silnou a chutnou kávu jste si mohli dopřát z automatu.

Výběr u první večeře nebyl příliš bohatý, ale druhý večer bylo jídlo naprosto skvělé. Restaurace připravila úžasné menu s pestrými možnostmi pokrmů a výbornými polévkami lokálního ražení. Venku také najdete terasu, kde můžete v klidu posedět.

Jak jsme se najedli v okolí?

  • Vřele doporučuji návštěvu restaurace Corvinus v centru Šoproni. Jejich specialitou je čerstvý maďarský kotlíkový guláš. Podnik se nachází hned po středověkou požární věží Tűztorony ze 13. století.

  • Pokud vás přepadne chuť na kafe a něco sladkého, nesmíte minout cukrovinky Hoffer, které také najdete v centru města.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Wellness centrum nabízí aroma saunu, „ďábelskou“ saunu, infrasaunu a finskou saunu. Osobně jsem vyzkoušel všechny druhy a „ďábelskou“ bych doporučil pouze lidem, kteří jsou zvyklí na vysoké teploty, protože dostává svému názvu. Finská a aroma sauna byly perfektní a nabízely dostatek místa. Zchladit se můžete ve sprše nebo u přístroje na led. Voda v zážitkovém a plaveckém bazénu měla ideální teplotu, přístupné je také brouzdaliště pro děti a mnoho lehátek i relaxačních pohovek.

Po celou dobu pobytu ve wellness si můžete dopřát studenou vodu z automatu. A aby toho nebylo málo, hotel nabízí také dobře vybavenou venkovní i vnitřní tělocvičnu.

Kam se vydat na výlet?

  • Město Šoproň leží 9 minut jízdy autem od hotelu. Parkovat lze na velkém parkovišti Várkerület. Odtud se můžete vydat na nákupy do středu města, ve kterém se nachází mnoho okouzlujících butiků. Cukrovinky Hoffer vás pak potěší kávou a sladkostmi a vinotéka Natura zase svými lokálními víny.

  • V úplném středu Šoproni stojí Středověká požární věž Tűztorony. Byla postavena ve 13. století na základech původní římské zástavby a nabízí nádherný výhled na barokní jádro města. Pokud byste zatoužili po neobvyklých expozicích, v téže lokalitě naleznete i Muzeum lesnictví a Důlní muzeum.

  • Tobogánový park v Šoproni si užijí rodiny s dětmi.


Závěrečné hodnocení pobytu ve Fagus Hotel Conference & Spa ****superior

“Musím uznat, že renovace hotelu neskutečně prospěla a udělala z něj opravdu moderní zařízení. Ubytování mě potěšilo pěkným pokojem, nádherným lesním prostředím a velice ochotným personálem. Parkování je snadno dostupné a bezpečné. Ideální program na večer pak nabízí hotelové wellness centrum, kde si parádně odpočinete. V dojezdové vzdálenosti leží město Šoproň, jehož centrum nabízí mnoho památek, muzeí i butiků. Dokonce si můžete zaplatit jízdu vláčkem kolem historického jádra města.”


👍 Pobyt ve Fagus Hotel Conference & Spa ****superior byl osobně ověřen Tamasem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Tamas TutkovicsTamas Tutkovics
Aktualizováno: 28. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet