Osobně ověřeno: Recenze wellness pobytu v Karlových Varech v Park Spa Hotelu Sirius ****

Vydejte se spolu s Jozefem, členem našeho Travelking týmu, do Karlových Varů. Konkrétně do Park Spa Hotelu Sirius ****. Jaká byla cesta, ubytování, strava a wellness? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze wellness pobytu v Karlových Varech v Park Spa Hotelu Sirius ****

Informace o pobytu v bodech

Kam a jak jsme jeli?

Na pobyt do Karlových Varů jsme vyráželi autem z Prahy. Cesta trvala zhruba 2 hodiny a hotel jsme díky navigaci našli bez potíží.

Jak to bylo s parkováním?

Parkování u hotelu není možné, protože se nachází přímo v lázeňské zóně v centru města a nemá vlastní garáž. Já osobně parkoval zadarmo kousek dál od centra – v ulici Na Vyhlídce. Do hotelu jsme pak došli pěšky. Pokud chcete parkovat v centru, tak jsou k dispozici placená parkoviště, a to buď veřejná s cenou kolem 100 Kč/den, anebo soukromá, například u Hotelu Thermal za 500 Kč/den.

Kde jsme se ubytovali?

Park Spa Hotel Sirius **** najdete na začátku lázeňské zóny u Dvořákových sadů a Sadové kolonády, kde se nachází první z místních pramenů. Přímo před hotelem se rozprostírá klidná a tichá ulice a výhled je odtud do sadů a na protilehlý Hotel Thermal.

Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkovém pokoji. Ten byl, stejně jako celý hotel, zařízen v historickém stylu s rustikálními prvky. Dominantou hotelu je zdobené umělecké schodiště. Na příjemné atmosféře prostorům dodává mnoho obrazů a květin. V pokoji byl klasický nábytek – postel, stolek s posezením a psací stůl se zrcadlem. Potěšila nás také láhev vody, set na přípravu kávy a čaje a mísa s ovocem. Pokoj i koupelny byly čisté a plně funkční. Musím zmínit také to, že kohoutková voda v Karlových Varech chutná mnohem lépe než ve většině jiných měst.

Jak jsme se najedli v ubytování?

Součástí balíčku byla polopenze, tedy snídaně a večeře. Hotel umožňuje vyměnit si večeři za oběd, pokud to tak někomu více vyhovuje. Také je možné si případný oběd doplatit a mít tak v hotelu vlastně plnou penzi.

Snídaně se podávaly formou bufetových stolů. Výběr byl bohatý a nic nám tu nechybělo. Pochutnali jsme si především na kefíru a mléčných výrobcích. Večeře je pak formou dvouchodového menu s možností výběru z několika hlavních jídel. Pokud potřebujete speciální stravu (vegetariánskou, bezlepkovou, nízkotučnou apod.), stačí se s hotelem předem domluvit.

Jak jsme se najedli v okolí?

Na oběd jsme zavítali do restaurace Srdcovka, která se nachází v Moskevské ulici. Připravují se zde jídla české kuchyně a nechybí ani tankové pivo. Výborné kvalitní jídlo za přijatelnou cenu.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

V hotelu se nachází 3 sauny a také balneo centrum s procedurami. My jsme si dopřáli klasickou masáž, rašelinový zábal, plynové injekce a magnetoterapii. Všechny procedury proběhly podle našich představ. Personál byl velmi profesionální a s plánováním procedur jsme neměli žádné starosti.

Kam se vydat na výlet?

Navštívili jsme karlovarskou vyhlídku Diana a také muzeum Jana Bechera s ochutnávkou produktů.

Na lázeňské promenádě byl v době našeho pobytu Festival keramiky, kde jsme si koupili různé kuchyňské mísy, hrnečky a doplňky pro oživení domova. Bylo to opravdu příjemné zpestření, a to především proto, že nám výrobci vždy představili svou práci a nabídli nám skvělé ceny. Tento festival se v Karlových Varech koná pravidelně dvakrát do roka.


Závěrečné hodnocení pobytu v Park Spa Hotelu Sirius ****

"Park Spa Hotelu Sirius **** je pro relaxační pobyt v Karlových Varech zcela ideální. Užili jsme si skvělé ubytování v komorním historickém stylu i chutnou stravu. Díky tomu, že hotel leží přímo v centru, jsme si vychutnávali jedinečnou a poklidnou atmosféru lázeňské zóny. Vyzkoušeli jsme také procedury, které byly kvalitní a poskytované příjemným personálem. K našemu programu jsme na doporučení recepce přidali také muzeum Jana Bechera, kde nás čekala zajímavá prohlídka s výkladem i ochutnávkou. Do Karlových Varů se určitě znovu vrátíme.”


👍 Pobyt ve Park Spa Hotelu Sirius **** byl osobně ověřen Jozefem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Jozef BenovičJozef Benovič
Aktualizováno: 28. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet