Osobně ověřeno: Recenze relaxačního pobytu v Hotelu Redyk Ski&Relax *** v polských Tatrách

Vydejte se spolu s Tomášem, členem našeho Travelking týmu, do polských Tater. Konkrétně do Hotelu Redyk Ski&Relax ***. Jaká byla cesta, ubytování a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze relaxačního pobytu v Hotelu Redyk Ski&Relax *** v polských Tatrách

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 7.10.2022 - 9.10.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotelu Redyk Ski&Relax ***
  • Lokalita ubytování je: polské Tatry
  • Cestoval jsem: S partnerkou a dětmi
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Video z pobytu

Kam a jak jsme jeli?

Na pobyt jsme vyrazili z domovského Popradu a jízda k hotelu nám zabrala přibližně 1 hodinu a 15 minut. Trasa vedla přes malebnou obec Ždiar a tatranské vesničky (Tatranská Lomnica, Tatranská Kotlina). Tuto cestu vedoucí na Polsko mám osobně nejradši, protože výletníkům nabízí krásné panorama Belianských Tater. Obzvlášť pěkný pohled se vám naskytne během podzimu.

Jak to bylo s parkováním?

V rámci balíčku je parkování zdarma. Měl jsem trochu obavy, protože už byl večer a hotel byl téměř plný. Místo jsme však našli naprosto bez problému. Parkování nebylo nutné hlásit předem.

Kde jsme se ubytovali?

Zabydleli jsme se v rodinném pokoji s výhledem na hory. V tomto ohledu nám přálo štěstí, protože Hotel Redyk Ski&Relax *** nabízí pouze jeden pokoj tohoto typu. Ubytování bylo rozděleno na obývák, ložnici a koupelnu. Obývací pokoj i ložnice disponují samostatným balkonem a LCD televizí. Ke spaní slouží velká manželská postel a dvě samostatná pevná lůžka umístěná v ložnici. Pokud se započítá i pohovka v obýváku, kapacita pokoje je až pět osob. Ve standardně zařízené koupelně jsme našli sprchový kout, toaletu a umyvadlo. Velkým plus je nádherný výhled. Za pěkného počasí se vyplatí vstát brzy ráno a vychutnat si východ slunce nad tatranskými vrcholy.

Hotel leží na vrcholu kopce v obci Ząb a je perfektním výchozím bodem pro špacíry do přírody a horskou turistiku. Během dobrého počasí mají návštěvníci možnost užívat si dechberoucí výhled na okolní hory. Atraktivitu této lokality podtrhuje i lyžařský vlek, který se nachází pouhých pár metrů od hotelu. Zároveň můžete sednout do auta a navštívit město Zakopané vzdálené necelých 11 km od Ząbu.

Jaké bylo vyžití pro děti?

Velice spokojeni jsme byli se službami a ubytováním pro děti. Hned po check inu byla na pokoji pěkně nachystaná dětská postýlka. Stravu mají děti stejnou jako dospělí, ale v restauraci jsou k zapůjčení dětské židličky. Přímo v hotelu se nachází dětský koutek, který nabízí malou lezeckou stěnu, hračky, knížky atd. Kolem hotelu se navíc velice často pasou kravičky, což zaujme malé i velké návštěvníky.

Jak jsme se najedli v ubytování?

Součástí balíčku je polopenze podávaná v hotelové restauraci formou bufetu. I když jsme první den přijeli až po večeři, o hladu nás nikdo nenechal, protože bufet zůstal otevřený. Zejména spokojený jsem byl se snídaněmi, které měly regionální nádech. Nabídka obsahovala různé tradiční sýrové nitě nebo sladké a slané koláčky. Výběr jako takový byl sice skromnější, ale naprosto dostatečný. Kuchyni musím pochválit, protože nám velice chutnalo. Výhodou je, že restaurace funguje celý den a lze si objednat oběd, alko i nealko nápoje nebo třeba kávu. Na své si přijdou také milovníci dobrého vína, kvalitních lihovin a přátelského posezení s drinkem. Naše dojmy podtrhává i fakt, že je restaurace velice dobře hodnocená v rámci regionálních soutěží.

Jak jsme se najedli v okolí?

Mimo výše zmíněnou snídani a večeři jsme si v hotelu dali i oběd. Objednal jsem si makarony s kuřecím masem a špenátovou omáčkou. Skvělý gastronomický zážitek umocnil nádherný výhled. Mimo hotel však doporučuji navštívit centrum města Zakopané, které ukrývá desítky nejrůznějších restaurací. Zmíním například steakhouse Sphinx nebo různé regionální podniky, kde vaří tradiční polská jídla.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Za odpočinkem se mohou hoteloví hosté vydat do okouzlujícího wellness s vířivkou, finskou saunou a infra saunou. Velice se mi líbilo, že jsme si relax mohli užít v naprostém soukromí, protože jsme nikoho jiného nepotkali. Wellness je třeba rezervovat pouze v případě, že jej chcete navštívit ve večerních hodinách. Během dne ho rezervovat nemusíte. Tento zážitek hodnotím velice pozitivně a doporučuji wellness využít.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Redyk Ski&Relax ***

“Hotel má naprosto profesionální, milý a ochotný personál a zároveň se nachází ve výjimečné lokalitě. Během příznivého počasí je dobré si přivstat a pozorovat východ slunce nad tatranskými vrcholy. Krásný výhled vás pak bude doprovázet po celou dobu pobytu i v restauraci nebo ve wellness. Nedaleko leží městečko Zakopane, které je centrem turistiky na polské straně Vysokých Tater. Naleznete v něm rozmanité restaurace i atrakce. Pobyt jsme si velice užili a doporučujeme jej zejména během pozdního podzimu.”


👍 Pobyt v Hotelu Redyk Ski&Relax *** byl osobně ověřen Tomášem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Tomáš PolmanTomáš Polman
Aktualizováno: 29. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet