Osobně ověřeno: Recenze lázeňského pobytu v maďarském Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

Vydejte se spolu se Szabim, členem našeho Travelking týmu, do maďarského Sárváru. Konkrétně do Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? Jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze lázeňského pobytu v maďarském Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

Informace o pobytu v bodech

Kam a jak jsme jeli?

Na rodinnou dovolenou jsem se vydal s dcerou do maďarského města Sárvár. Právě tam totiž leží jeden z nejlepších lázeňských hotelů v Maďarsku - Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****. Protože jsem cestoval s dítětem, určitě byla nejpohodlnější a nejrychlejší variantou cesta autem. Vyráželi jsme z Budapešti a trasa dlouhá 208 km nám zabrala něco málo přes 2 hodiny. Většinu cesty do Sárváru vede dálnice, takže cesta byla pohodová.

Jak to bylo s parkováním?

Na výběr je parkování na venkovním parkovišti, anebo v garáži. Obě varianty jsou placené. Hotel nabízí možnost rezervovat si parkování v garáži předem a mít tak garantované místo (cena je 12,5 €/noc). Případně je možné zkusit své štěstí s volnými parkovacími místy až při příjezdu. V tomto případě je cena 6,5 €/noc. Pokud by náhodou hotelová parkoviště byla plná, stále je tu možnost zaparkovat na placených i neplacených veřejných parkovištích v okolí.

Kde jsme se ubytovali?

Jen co přijedete do Sárváru, zahlédnete vysokou věž, kterou jistě neminete. Nachází se v areálu vyhlášených místních lázní a můžete se podle ní orientovat. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** totiž najdete hned vedle místních lázní, se kterými je dokonce propojen krytou chodbou. Kromě termálů se v městečku nachází i další lákadla pro páry i rodiny s dětmi. Najdete tu třeba historické centrum, hrad i krásnou botanickou zahradu s arboretem.

Ubytováni jsme byli v rodinném pokoji, který je opravdu pěkný a prostorný. Skládal se z obývací části, ložnice a koupelny. V obývací části se nachází posezení - stolek, křesla a gauč, který lze využít také jako přistýlku. Je tu také prostorná šatní skříň, psací stůl, minibar, televize, trezor, klimatizace a set na přípravu kávy a čaje. V ložnici je pak komfortní manželská postel, v koupelně zase vana, sprcha i fén. Na pokoj je možné umístit dětskou postýlku i přistýlku.

Pokoj i celá budova hotelu je velmi stylová a moderní, najdete tu vše, co pro skvělý pobyt potřebujete. Ani jsme neměli touhu hotel opouštět a chodit kamkoli jinam.

Jak jsme se najedli v ubytování?

Součástí našeho balíčku bylo stravování formou all inclusive, což zahrnovalo nejen snídaně, obědy a večeře formou bufetu, ale také odpolední svačinku a neomezenou konzumaci nápojů. Výběr pokrmů byl opravdu bohatý a vybral si každý. Ve snídaňovém bufetu nechyběla studená ani teplá jídla a slané i sladké varianty. Obědové a večerní bufety byly také vynikající. Na výběr byly různé přílohy, druhy masa, zelenina, dezerty... Co se týče nápojů, tak během dne jsme si mohli nalít vodu, džusy, sodovky, čaje a kávu. Nechyběl ani alkohol - pivo a víno.

Na snídaně, oběd a večeři je nutné chodit v adekvátním oblečení. Svačinu a nápoje si však můžete užít jen v županu.

Vzhledem k tomu, že jsme měli all inclusive stravování, tak jsme okolní restaurace a kavárny nenavštívili.

Jaké bylo wellness centrum / termální lázně v hotelu?

Hotel nemá vlastní wellness centrum, zato je však propojený s vyhlášenými termálními lázněmi krytou chodbou. To je skvělé, protože si na pokoji jen obléknete plavky, župan a můžete vyrazit. Když jsme během dne dostali hlad nebo se chtěli napít, zase jsme se snadno mohli vrátit do hotelu a znovu do termálů. Ke vstupu do lázní potřebujete náramkové hodinky, které dostanete na recepci hotelu během check inu.

Lázně se dělí na dvě části. V té léčebné nechybí venkovní a vnitřní zážitkový i léčebný bazén a vnitřní zážitkový bazén s léčivou vodou. Dále je tu zážitková část zaměřená především na rodiny s dětmi. Je tu bazén s umělými vlnami, dětský zážitkový bazén se skluzavkami a hračkami pro nejmenší, velká vířivka, dětský bazén s atrakcemi, 25 m dlouhý plavecký bazén, skluzavky, terasy na slunění. My jsme využili především tuto druhou dětskou část.

Pokud dostanete hlad nebo chuť na něco dobrého přímo v lázních a nebudete se chtít vracet do hotelu, můžete se samozřejmě občerstvit i tady. Není to však v rámci all inclusive.

Jaký byl servis pro děti?

Kromě rodinných pokojů, dětské postýlky či přistýlky hotel nabízí řadu výhod pro rodiny s dětmi. V restauraci mají pro děti k dispozici speciální menu. Dále je v hotelu Dětský ráj, což je herna plná hraček a atrakcí. A herna nechybí ani v lázních, kde je navíc také školička s učitelkami, které mohou na děti dohlédnout. Lze ji využít pro děti od 3 let. Rodiče miminek ocení i kuchyňku, kde je možné připravit stravu pro malé děti, anebo odpočívárnu a přebalovací místnosti. Vodní radovánky si děti užijí v bazénku se skluzavkami a hračkami, anebo v bazénu s atrakcemi.

Kam se vydat na výlet?

Na výletování jsme moc času neměli, ale mohu doporučit:

  • Hrad Nádasdy, který je perlou Sárváru.
  • Arboretum, které potěší všechny milovníky přírody.
  • Sárvár Adventure Park zase potěší rodiny s dětmi.

Závěrečné hodnocení pobytu v Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

"Už jsem navštívil spoustu místních i zahraničních hotelů a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen vybavením a servisem, které Resort Park Inn nabízí. Vynikající bylo také all inclusive - snídaně, obědy, večery i odpolední svačinka byly opravdu chutné a s bohatým výběrem. Velkým plusem byla také neomezená konzumace nápojů. S vyhlášenými lázněmi je hotel propojený chodbou, takže si můžete užívat koupání v bazénech, vrátit se na jídlo do hotelu a zase se jít koupat. Můj tip zní, vydejte se sem ve všední dny, kdy je v Sárváru i lázních méně lidí. ”


👍 Pobyt v Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** byl osobně ověřen Szabim, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Szabolcs LazaSzabolcs Laza
Aktualizováno: 29. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet