Na dovolenou k moři do Polska? Ano! V Apartmánech Sun & Snow GEA ECO se budete cítit jako v luxusním přímořském letovisku. Ubytování je jen 350 m od pláže a kromě opravdu stylově vybaveného interiéru se můžete těšit na plně vybavenou kuchyni a prostornou terasu s posezením. Součástí komplexu je také moderní fitness centrum. A na výlet si zajeďte třeba do lázeňského města Kolobřeh, které je odsud vzdálené jen cca 10 km.

O ubytování

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO se nacházejí v malebném přímořském městečku Sianożęty, pár kilometrů od Kolobřehu a cca 30 km od Koszalinu. Původně rybářské město je dnes oblíbeným letoviskem s písečnými plážemi a krásnou promenádou. Na čerstvých rybách si zde ale pochutnáte stále.

Skvělou zprávou nejen pro rodiny s dětmi bude blízkost hned několika zábavních parků. V sousedním Ustronie Morskie (1,9 km) najdete zábavní park Bajkolandia s dětskou hernou, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko na vás čeká i lunapark Robland a lanový park Gibon, který patří k největším v Evropě a odvážlivci si zde mohou vyzkoušet skok z 11 metrů. Při nepřízni počasí oceníte i aquapark Helios (2,9 km) s plaveckým i rekreačním bazénem, vířivkami a vodními atrakcemi.

Vynechat byste neměli ani návštěvu nedalekého Kolobřehu (10 km). Jednou z hlavních atrakcí tohoto města jsou lázeňské domy s bohatou nabídkou léčebných procedur, třeba bahenních zábalů. Mezi dominanty města patří 9 m široké molo s krásným výhledem na moře a 26 m vysoký maják, který funguje i jako rozhledna. Pro zvídavé je zde interaktivní Muzeum 6D, Muzeum voskových figurín, Muzeum polské armády nebo Oceanarium s velkým mořským akváriem.

Moře a pláže

Pláž Sianożęty budete mít jen cca 400 m od ubytování. Písečná, 1 400 m dlouhá a dostatečně široká pláž nabídne jemný písek, zátiší stromů, čisté moře a mírný sestup do vody. K občerstvení zde poslouží plážový bar La Palma.

Navštivte také pláže v okolí – ta u městečka Ustronie Morskie (1,5 km) je čistá, písečná, s krásným útesem a dvěma pěšími moly. Těšit se můžete na opravdu průzračnou vodu a o vaši bezpečnost se v létě postarají zkušení plavčíci. Mezi městy Grzybowo a Dźwirzyno se potom nachází nudistická pláž (29,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v luxusním apartmánu pro 4 osoby, kde budete mít vše pro vaše naprosté pohodlí. Velikost apartmánů se pohybuje okolo 40 m² a skládají se ze samostatné ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a plochou televizí a plně vybaveného kuchyňského koutu (myčka, varná deska, mikrovlnná trouba, lednice...) s jídelním stolem. Nechybí moderní koupelna se sprchovým koutem a WC a z obýváku i z ložnice budete mít přístup na prostornou terasu s venkovním posezením, apartmány ve vyšších patrech disponují velkým balkónem.

Na čem si pochutnáte?

Ve vybavené kuchyni apartmánu si můžete kdykoliv připravit, na co budete mít chuť, vaří se tu jedna báseň. Za vyzkoušení ale stojí i podniky v okolí, hned u apartmánu najdete třeba restauraci Level 5 (500 m), která se v roce 2023 zařadila mezi 100 nejlepších restaurací v Polsku. Vyzkoušet můžete i polskou specialitu - smaženou rybu, třeba v nedaleké smažírně ryb Bałtyckie Rarytasy (550 m).

Kde budete relaxovat?

Kde si lépe odpočinou než na pláži? Sianożęty jsou lemované krásnou písečnou pláží s mírným sestupem do vody, která bude skvělá i pro rodiny s dětmi. Získala dokonce ocenění Modrá vlajka za mimořádnou čistotu prostředí.

Něco navíc

Součástí apartmánového komplexu je moderně vybavené fitness centrum, takže si i na dovolené můžete dát pořádně do těla.

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Wschodnia 2 , Sianożęty
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o.o. IČ: 141534979


+48 224 502 626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
16:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,4 km
Zastávka
1,5 km

Tipy na výlet

Lázně Kołobrzeg

Lázně Kołobrzeg Tip na výlet

Už samotná návštěva Kołobrzegu pro vás bude léčivá díky specifickému mikroklimatu, kdy je vzduch nasycen jódem a léčí tak různá onemocnění respiračního systému. K tomu zde však vyrostlo několik desítek lázeňských domů, kde se můžete oddat léčivému bahnu, solným lázním a dalším léčebným procedurám pro léčbu revmatu, poruch metabolismu či krevního oběhu. Na nejvíce lázeňských domů narazíte mezi parkem Stefana Żeromskiego a ulicemi Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Oceanarium Kolobřeh
Oceanarium Kolobřeh