Ubytujte se v Hotelu Six Inn *** v nádherné Budapešti, projděte si nedaleké náměstí Hrdinů, navštivte hrad Vajdahunyád a načerpejte nádhernou atmosféru tohoto úžasného města. Před svými toulkami po památkách se náležitě posilníte snídaní formou bufetu.

O ubytování

Hotel Six Inn *** se nachází v centru Budapešti, nedaleko Domu teroru (450 m), Etnografického muzea (1,3 km), náměstí Hrdinů (1,3 km), hradu Vajdahunyád (1,7 km) a mnohých dalších památek a atrakcí. Díky skvělé lokalitě budete mít všechna hlavní lákadla města pohodlně na dosah.

Určitě nesmíte vynechat budovu parlamentu (1,9 m) a Budínský hrad (3,2 km), dřívější sídlo uherských králů, který je součástí dědictví UNESCO. Udělejte si výšlap k Rybářské baště (3,3 km), odkud budete mít krásný výhled na město. Pokud si chcete nejznámější památky prohlédnout i z jiného úhlu, vyzkoušejte si plavbu po Dunaji s výkladem. Zejména večer, kdy jsou všechny historické budovy krásně nasvícené, má opravdu kouzelnou atmosféru.

Podívejte se také na známé místní trhy, zejména Velkou tržnici (3,5 km) v nádherné budově z roku 1896, kde můžete ochutnat tradiční maďarská jídla a nakoupit koření a jiné dobroty. Přejděte si Řetězový most (2,6 km), strážený obřími kamennými lvy, a oddechněte si na Markétině ostrově (3,6 km), který je celý zarostlý zelení. Uvidíte zde i slavnou hudební fontánu a malou zoologickou zahradu.

Za odpočinkem se po celodenních procházkách vypravte do některých z vyhlášených místních termálů, v Budapešti jich najdete celé desítky. Pravděpodobně nejznámější jsou lázně Széchenyi (1,7 km), které jsou s 21 termálními bazény největším léčebným lázeňským komplexem v Evropě. Za druhé nejslavnější se označují lázně Gellért (3,8 km) v překrásné secesní budově. Za návštěvu stojí i lázně Rudas (3,2 km), založené v roce 1550 nebo lázně Lukács (3 km).

Kde budete spát?

V hotelu na vás bude čekat komfortně vybavený pokoj s klimatizací, vlastní koupelnou, televizí, WiFi připojením a minibarem. Některé pokoje mají výhled do dvora, z jiných je vidět přímo na ulici.

  • Pokoj Standard je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky a šatní skříní.

  • Pokoj Superior je prostornější a najdete v něm manželskou postel nebo oddělená jednolůžka, psací stůl a stojan na zavazadla. Některé pokoje mají navíc balkon.

  • Pokoj Deluxe disponuje dvoulůžkovou postelí, psacím stolem a stojanem na zavazadla. Součástí pokoje je také malá kuchyňka a balkon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují bohaté snídaně formou bufetu, kde si z nabídky teplých, studených, slaných i sladkých pokrmů vyberete podle chuti.

Kde budete relaxovat?

Hotelové Mini Spa je oázou klidu a relaxace. Odpočinete si zde v hydromasážní vířivce a starosti všedního dne vypotíte v infrasauně. Dopřát si můžete také uvolňující masáž.

Six Inn Hotel Budapest ***

Six Inn Hotel Budapest ***

Rózsa utca 85. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Service Travel Kft. IČ: 0109977316


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Hotel nemá vlastní parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
1,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
12 km

Tipy na výlet

Budapešť

Budapešť Tip na výlet

Maďarská metropole je jedním z nejkrásnějších měst Evropy i světa, ve kterém je navíc v jako jediném velkoměstě na světě více než stovka termálních pramenů a studní. Rozhodně stojí za dlouhou návštěvu, a to nejen kvůli památkám, jako jsou Královský palác (nazývaný také Budínský hrad), budova parlamentu, Markétin ostrov (Margit-sziget) či Rybářská bašta, ale také kvůli bohatému kulturnímu životu, místním trhům, vyhlášeným restauracím a dalším turistickým lákadlům. Zmiňovaný Budínský hrad se nachází podél břehu Dunaje, který Budapeští protéká, a je společně s Andrássyho třídou zapsán na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Co byste v Budapešti rozhodně neměli vynechat?

  • Výšlap k Matyášovu chrámu s věží Rybářské bašty a s nádherným výhledem na město
  • Prohlídku majestátní budovy parlamentu a jeho okolí
  • Procházku na Markétin ostrov uprostřed Dunaje, který je jedním velkým, udržovaným parkem
  • Prozkoumání jedné z nejvýznamnějších ulic Budapešti, Váci utca, která je ukázkou měnících se architektonických stylů 19. a 20. století
  • Návštěvu některých z budapešťských lázní, například termálních lázní Széchenyi, kde se léčí revmatismus, poruchy pohybového, dýchacího a zažívacího ústrojí, artritida a neuritida a další
Více informací
Náměstí Hrdinů
Náměstí Hrdinů
Budova Parlamentu
Budova Parlamentu
Hrad Vajdahunyád
Hrad Vajdahunyád