Největší slevy v roce jsou tady! Vyberte si svůj TravelBomba pobyt se slevou od 30 %!

Oblíbené 0

Zatím nemáte žádné oblíbené nabídky.

  • K nabídkám se můžete kdykoliv vrátit
  • Oblíbené nabídky na jednom místě
  • Upozornění na změny v nabídkách

Osobně ověřeno: Recenze pobytu v luxusním zámečku s wellness v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa

Vydejte se spolu s Ivou z marketingového týmu Travelkingu na Vysočinu. Konkrétně do nádherného zámeckého prostředí Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa. Jak hodnotí cestu, ubytování, jídlo a wellness? To si můžete přečíst v podrobné recenzi níže.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v luxusním zámečku s wellness v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa

Informace o pobytu v bodech

Kam a jak jsme jely?

Začátek léta jsme se s kamarádkou rozhodly strávit na Vysočině. Kamarádka slavila třicetiny, a tak to chtělo něco speciálního. Luxusní zámecký hotel Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE byl pro tuto mimořádnou událost jasná volba. Vyrážely jsme autem z Brna a po dálnici jsme na místě byly za hodinku.

Jak to bylo s parkováním?

Před hotelem je k dispozici parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. U zámecké brány stačí zazvonit a z recepce vám otevřou vjezd do areálu. Parkování je zdarma a není nutné jej předem hlásit.

Kde jsme se ubytovaly?

Už na první pohled bylo jasné, že zámeček Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa se právem řadí mezi hotelovou špičku České republiky. Nachází se v malé obci Herálec a po otevření zámecké brány se před námi objevilo nádvoří a zámek obklopený nádherným anglickým parkem. Vyzdvihnout musím hned několik věcí. Zámek je prostorný a má vysoké stropy, takže je zážitek se jen procházet po chodbách. Nahlédla jsem do několika pokojů a každý z nich byl výjimečný. Opravdu si budete připadat jako v pohádce!

Nikde jsem nezažila tak příjemný personál jako v Chateau Herálec. Bylo poznat, že je práce baví, což v kombinaci s unikátním prostředím dotvářelo atmosféru k dokonalosti. Vše je luxusní, ale i když běžně nejezdíte do pětihvězdičkových hotelů, nebudete si připadat nepatřičně.

Jak jsme se najedly v ubytování?

Jídlo bylo opravdu dokonalé. Večeři jsme si daly v zámecké restauraci, kde jsou ceny sice vyšší, ovšem naprosto odpovídající kvalitě. Za lokální suroviny a profesionální přípravu si moc ráda připlatím. Vřele doporučuji kulajdu, lepší jsem nejedla! A hodně mě potěšila i snídaně, která byla součástí našeho pobytového balíčku. Podává se à la carte, aby si každý mohl užít čerstvé jídlo. Pochutnaly jsme si například na vynikajících míchaných vajíčkách, lívancích, sýrovém talíři a ovocném salátku. Kdybych mohla, snídám tam ještě teď!

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Součástí hotelu je luxusní wellness se čtyřmi druhy saun (finská, bylinková, infra, parní), krásným vnitřním bazénem a odpočívárnou. Všude najdete přírodní francouzskou kosmetiku značky L’Occitane, kterou si zároveň v hotelu můžete i zakoupit. Součástí balíčku na Travelkingu je také půlhodina ve vířivce s lahví prosecca. Ve wellness jsme byly s kamarádkou většinu času samy. Takto si představuji dokonalou relaxaci. Ve spa centru je možné si dopřát také různé procedury, masáže a pleťová ošetření. I zde bude vaši pokožku rozmazlovat kosmetika L’Occitane.


Závěrečné hodnocení pobytu v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE

„Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa je místem, které má všechno. Během pobytu v unikátním prostředí jsme se cítily výjimečně, ale vůbec ne nějak nepatřičně. Tak milý personál jsem v Česku nezažila. Opravdu každý dělal svou práci rád a bylo to poznat. O dokonalý odpočinek se postaralo wellness s nádherným bazénem, několika druhy saun a kouzelným silencáriem. A k tomu byla všude k dispozici má milovaná kosmetika L’Occitane. Dopřály jsme si i jedinečný zážitek v podobě půlhodinové relaxace v privátní vířivce v zámecké věžičce s lahví prosecca. V Chateau Herálec si zakládají na kvalitním spánku – postel s nebesy, pevná matrace a výběr z několika polštářů. A to jídlo? Kdybych mohla, snídám tam ještě teď!“


👍Pobyt v Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa by L’OCCITANE byl osobně ověřen Ivou, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 18. 10. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden