Nechte se hýčkat a užijte si perfektní relaxaci v Hotelu Lövér *** v Šoproni, který od našich zákazníků získal výborné hodnocení. Těšte se na neomezený vstup do hotelového bazénu, vířivky nebo sauny, ale také na rozšířenou polopenzi formou bufetu. Děti do 12 let mají pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Okamžitě mě nadchlo prostředí hotelu, který se nachází v klidné části lesoparku. Hotel je jako dělaný pro rodiny s dětmi. Dostatečně se tu mohou vyřádit na různých místech – ve wellness, dětském koutku, v herně a na venkovním hřišti s prolézačkami a obří šachovnicí. A zabaví se zde i dospělí. Užili jsme si relaxaci ve wellness, společné chvilky v herně a s radostí jsme navštívili také bar s výbornými míchanými nápoji. V okolí hotelu je dostatek naučných stezek, kde lze vypotit výbornou a bohatou hotelovou stravu. Sem se ještě rozhodně vrátíme.” Přečtěte si celou recenzi

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Hotel Lövér *** se nachází uprostřed klidných a tichých lesů, které jsou součástí města Šoproň. Krásy okolní přírody můžete objevovat po mnoha kilometrech turistických tras. Jako na dlani krajinu uvidíte z rozhledny Károly (1,5 km). Romantická Šoproň nabízí malebné jádro s řadou historických památek. Nedaleké Neziderské jezero (13 km) v rázovité krajině s jedinečnými biotopy je zapsané na Seznamu památek UNESCO. Oblíbeným cílem turistů je také „maďarské Versailles“, zámek Esterházy (25 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném televizí, WiFi připojením, ledničkou, rádiem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete v hotelové restauraci Borostyán snídaní ve formě bufetu. V době oběda se zde servírují lehké obědy s výběrem polévek či těstovin. Dále se můžete těšit na večeře ve formě bufetu, nebo menu o 4 chodech. Pestrá nabídka vždy obsahuje odlehčená a vegetariánská jídla. V létě se na terase připravují grilované speciality. Během dne vám v kavárně rádi připraví osvěžující nápoj, vynikající kávu a lehké občerstvení.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete v hotelovém wellness centru, kde je k dispozici vnitřní bazén, vířivka, finská sauna, infrasauna i solná jeskyně. Dopřát si můžete některou z masáží a kosmetických procedur. Aktivní jedinci si mohou dát do těla ve fitness centru, využít venkovní běžecké trasy nebo si zahrát stolní tenis.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté se zabaví v brouzdališti, v dětském koutku a na venkovním hřiští. Součástí zahradního areálu jsou zahradní šachy.

Něco navíc

V hotelu je v českém jazyce k dispozici informační brožurka, informační tabule a menu v hotelové restauraci. Na pokoji navíc oceníte televizní kanál v českém jazyce.

Hotel Lövér ***

Hotel Lövér ***

Várisi út 4 , Sopron
Maďarsko

Provozuje společnost:
Bartha Hotel Kft IČ: 0109927999


+36 99 888 400

info@hotellover.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Vzdálenost od lázní
20 km
Zastávka
0,3 km