Penzion Adak najdete na okraji Šípské Fatry, která je součástí známějšího Národního parku Malá Fatra. 1,5 km od penzionu leží Párnická jezera, 13 km potom nejbližší ski areál, do kterého budete mít slevu. V ceně balíčku je zahrnuta polopenze a parádní silvestrovský večer s rautem, sektem, hudbou i ohňostrojem. Dítě do 10 let má pobyt včetně přistýlky a stravy zdarma, navíc se zabaví v dětském koutku.

O ubytování

Penzion Adak se nachází v obci Párnica na okraji Národního parku Malá Fatra. Vydejte se objevit krásy tohoto turistického ráje, kde si každý najde to svoje. Ať už se rádi procházíte horskými pěšinami po travnatých hřebenech, nebo preferujete náročnou vysokohorskou turistiku, užijete si zde dokonalou aktivní dovolenou plnou nezapomenutelných zážitků.

K nejznámějším výletním cílům Malé Fatry patří úzké kaňony Jánošíkovych dier (15 km) s žebříky a lávkami přímo nad potokem. Zde můžete absolvovat malý okruh o délce 5 km, nebo zvolit obtížnější 12km okruh. Zdolat můžete také nejvyšší vrchol Malé Fatry – Velký Kriváň (19km) či sousední hory Chleb (17 km) a Poludňový grúň (13 km). Dalšími lákadly této oblasti jsou například hrad Likava (24 km), Oravský hrad (18 km) a skanzen Vlkolínec (30 km), který je památkou UNESCO.

Malá Fatra je zároveň ideální destinací pro zimní dovolenou. Nejbližší Ski areál Malá Lučivná je vzdálen pouze 3 km. Skvělé podmínky můžete dále očekávat v lyžařských střediscích Kubínska hoľa (13 km) nebo Vrátna Dolina (19 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou, anebo ve třílůžkovém pokoji. Oba druhy pokojů disponují vlastní koupelnou. K vybavení pokoje náleží například televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je restaurace, kde se každé ráno posilníte při snídani ve formě bufetu (v případě nízké obsazenosti jsou snídaně servírované). Večer se podávají tříchodové večeře skládající se z polévky, hlavního chodu a dezertu.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici dětský koutek.

Penzion Adak

Penzion Adak

Párnica 370 , Párnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
P & M ROYAL s.r.o. IČ: 51130475


0904541888

adak@pmroyal.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
8,6 km
Sjezdovka
10 km