Dokonalý pobyt plný vodních radovánek zažijete v Liptovském Mikuláši na břehu Liptovské Mary. Ubytovací komplex Maladinovo nabízí ubytování ve studiích a apartmánech s vlastní kuchyňkou. Kromě toho se těšte na chutnou polopenzi. Děti nadchne dětský koutek a hřiště, ale také bohatý animační program během léta. V zimě jsou zase na dosah ski areály.

O ubytování

Resort Maladinovo je vkusně zasazen do nádherné krajiny Liptova a najdete ho jen kousek od přehrady Liptovská Mara – a to doslova 4 minuty chůze od nejbližší pláže. V těsné blízkosti vás kromě nespočtu možností se vydat na procházku Nízkými, Západními či Vysokými Tatrami, čeká aquapark Tatralandia (5 minut chůze) či Zoo Kontakt (10 minut chůze). S dětmi zavítejte do Domu hore nohami (800 m), Hurricane factory (700 m), zábavného centra Paradox (2 km) či Galerie Ilusia (4,5 km). Nedaleko leží také aquapark Bešeňová (18 km), koupele Lúčky či Liptovský Ján. na výlet se vydejte na Hrad Likavka, Liptoský hrad či do skanzenu Vlkolínec. Za návštěvu stojí také jedna z blízkých jeskyní - Jeskyně svobody, Ledová jeskyně, Stanišovká jeskyně či Medvědí štola.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z moderních studií či apartmánu. Všechny pokoje jsou kvalitně a vkusně zařízené a nechybí jim nic pro vaše maximální pohodlí.

Studio pro 2 osoby (2+0) je vybaveno manželskou postelí, televizí, gaučem a plně zařízeným kuchyňským koutem s posezením. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem. Velikost studia je 29 m² a neumožňuje přistýlku.

Apartmán Comfort (2+2) měří 39 m². Skládá se z ložnice se dvěma lůžky či manželskou postelí a obývací části s gaučem, který po rozložení slouží jako přistýlka až pro 2 osoby. Součástí je také plně vybavený kuchyňský kout a komfortní koupelna se sprchou.

Mezonetový apartmán Superior s privátní vířivkou a saunou (2+4) je nejluxusnější typ pokoje, který komplex nabízí. Rozlohu má 82 m² a najdete tu dvě ložnice, jednu s manželskou postelí, druhou s oddělenými lůžky. K tomu je tu také obývací část s rozkládacím gaučem, který slouží jako přistýlka pro další 2 osoby. Samozřejmostí je také kuchyňský kout, hned dvě toalety, v koupelně je pak sprchový kout. Jak už bylo zmíněno, nechybí ani privátní vířivka a sauna.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v resortu se můžete těšit na Bernard Pub s à la carte nabídkou, která zahrnuje pestrou nabídku tradičních i originálních jídel. Ne nadarmo získala restaurace název Bernard Pub – pivo od rodinného pivovaru Bernard zde teče proudem. Těšte se na snídaně formou bufetu a případně také na dvouchodové večeře.

Kde budete relaxovat?

K ideální dovolené patří také pořádná dávka relaxace. Tu si můžete dopřát ve wellness centru, ve kterém najdete venkovní vířivku s krásným výhledem, vnitřní vířivku pro chladnější dny, dále finskou saunu, infra saunu, ochlazovací bazének a odpočinkovou místnost. Kromě wellness v komplexu Maladinovo nabízí také pivní koupele. Jedná se o proceduru, kdy si užíváte nejen koupel v kádi, ale také neomezenou konzumaci piva Bernard a následný odpočinek na lůžku. Za příplatek si dopřejte i některou z masáží, zábalů či dalších procedur.

Cestujete s dětmi?

Přímo v resortu se vaše děti můžou těšit na dětské hřiště u Bernard Pubu, vnitřní dětský koutek a také dětskou zónu přímo v restauraci.

Něco navíc

Součástí resortu je i privátní přírodní pláž na břehu Liptovské Mary, ke které budete mít přístup přímo z vašeho ubytování.

Ubytovací komplex Maladinovo

Ubytovací komplex Maladinovo

Pri Zátoke 66 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Maladinovo, s.r.o IČ: 52758290


+421 914 160 160

recepcia@maladinovo.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,2 km
Vzdálenost od lázní
8,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
11 km
Běžkování
11 km