Zapomeňte na každodenní starosti díky úžasné dovolené v přírodě Vysokých Tater. Vyrazte do Tatragolf Mountain Resortu ****, kde si užijete chutné snídaně či polopenzi. Dítě do 6 let má pobyt zdarma. Připraveny jsou pro vás moderní apartmány s kuchyňkou, zábava pro děti i 25% sleva na vstup do AquaCity Poprad.

O ubytování

Tatragolf Mountain Resort **** ve Velké Lomnici nabízí ubytování v přepychových apartmánech a je skvělým výchozím bodem pro poznávání Vysokých Tater. Vydejte se do AquaFun parku, AquaCity Poprad (10 km) nebo na termální koupaliště Vrbov (10 km). Poznejte i krásné historické město Kežmarok (9 km). V zimě to budete mít k lanovce i ke spoustě ski areálů, nejbližší jen 7 km v Tatranské Lomnici.

Kde budete spát?

Jednopokojový apartmánobývací pokoj s manželskou postelí, křeslem, kuchyňským koutem, jídelním stolem a koupelnu se sprchovým koutem. K dispozici je také balkon či terasa, za příplatek můžete zvolit apartmán s výhledem přímo na Tatry. Do jednopokojového apartmánu je možné umístit max. 1 přistýlku (celková kapacita 3 osoby).

Dvoupokojový apartmán je ideální pro rodiny s dětmi. První pokoj je ložnice s manželskou postelí a druhým je obývací pokoj s pohovkou a křeslem, vybavený kuchyňským koutem a jídelním stolem. Samozřejmostí je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem. K dispozici je také balkon či terasa. Do dvoupokojového apartmánu je možné umístit max. 2 přistýlky (celková kapacita 4 osoby).

Třípokojový apartmán se skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje s vybavenou kuchyňkou a koupelny se sprchou nebo vanou. Celkově se v něm vyspí až 7 osob na dvou manželských postelích, rozkládací pohovce a rozkládacím křesle. Některé z apartmánů mají balkón, ze kterého se můžete kochat výhledem na okolní přírodu.

Součástí vybavení všech apartmánů je lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sklokeramická varná deska, kuchyňské potřeby pro vaření a stolování, ložní prádlo, ručníky, televize a WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Součástí resortu je restaurace, kde si můžete pochutnat na snídaních i večeřích, případně si tu dát něco dobrého na zub.

Kde budete relaxovat?

Užijte si odpočinek v malém hotelovém wellness s dostatkem soukromí. Unavené svaly zregenerujete ve vířivce, prohřát tělo potom můžete také ve finské sauně nebo infrasauně. K dispozici je i ochlazovací zóna a odpočinková lehátka. Celková kapacita wellness centra je 6 osob a vstup je nutné dopředu zarezervovat na recepci hotelu.

Cestujete s dětmi?

Kromě venkovního hřiště a dětského mini klubu v resortu naleznete mini farmu se zvířátky, která děti jistě potěší.

Tatragolf Mountain Resort ****

Tatragolf Mountain Resort ****

Termálna (Športová) 38 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LUBIA s.r.o. IČ: 47411295


+421 948 044 298

recepcia@tatragolf.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
8 km
Běžkování
8,1 km