Na Slovensku je krásně, vydejte se třeba na Oravu do Penzionu Kamenec a užijte si pobyt u Oravské přehrady. Čeká vás tu polopenze, potěší také welcome drinky či možnost vstupu do wellness. Užijete si také zapůjčení kol či šlapadel a skvělé slevy. Na dosah budete mít také oravský hrad či aquapark.

O ubytování

Penzion Kamenec se nachází v obci Zákamenné, v krásné lokalitě ideální pro aktivní odpočinek, turistiku, vodní sporty i lenošení v obklopení přírodou. Na penzionu ale nezahálejte příliš dlouho, čekají vás totiž krásy Oravy.

Projeďte si je na kole nebo se na vše podívejte rovnou z vodní hladiny Oravské přehrady (18 km), kterou můžete přeplout na loďce. V létě si v přehradě i zaplavete, nebo si můžete vyzkoušet různorodé vodní sporty. Zaplujte si také na Slanický ostrov, přezdívaný ostrov umění, na kterém stojí barokní kostelík s expozicemi lidového umění a dalšími výstavami. Druhý ostrov, Ptačí, slouží jako chráněná oblast pro vodní ptactvo, a není tak lidem přístupný.

Vydejte si i na Oravský hrad (20 km), považovaný za jeden z nejkrásnějších hradů na Slovensku. Ne nadarmo se objevil o v několika filmech, například ve známém horroru Upír Nosferatu. Všichni kávomilci musí povinně navštívit jedinečné Muzeum kávy v Krušetnici (3 km), kde si mohou čerstvě upraženou kávu rovnou i zakoupit. Děti i dospělé potom jistě nadchne projížďka Oravskou lesní železnicí (12 km).

V zimě využijte skvělé sjezdovky v okolí, například ve Ski pohoda (5 km) nebo areálu Orava Snow (10 km), kde najdete rovnou 8,5 km lyžařských tratí, 5 km běžkařských tratí a lyžařskou školu. Oblíbený je také Ski park Kubínská hola (25 km) se 14 km tratí a perfektními podmínkami ke freeride lyžování.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve světlém dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Koupelna je vybavená toaletou a velkou vanou, ve které si užijete relaxační koupel. V pokoji je dřevěný nábytek - dvě postele (mohou být samostatně nebo spojené), šatní skříň a psací stůl. Nechybí ani televize a WiFi připojení. V případě potřeby je možné do pokoje ke dvěma pevným lůžkům přidat ještě přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu vám naservírují snídaně formou bufetu s pestrým výběrem slaných, sladkých, studených i teplých jídel. Oběd si můžete vybrat z klasického nebo denního menu, v restauraci připravují tradiční slovenská jídla, ale i čerstvé ryby, italské těstoviny nebo pizzu. Na konci dne na vás bude čekat dvouchodová večeře. Hlavní jídlo si vyberete z 15 různých možností, nemusíte se tak bát, že by se nenašlo něco podle vaší chuti. Interiér restaurace je velmi příjemně zařízený a starat se o vás bude milý personál.

Kde budete relaxovat?

Samotný Penzion Kamenec vlastní wellness centrum nemá, za relaxačním ale můžete vyrazit do nedalekého Penzionu Slanický dvor (10 km), kde si odpočinete ve vířivce a prohřejte se ve finské sauně.

Penzión Kamenec

Penzión Kamenec

Poriečie 32 , Zákamenné
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MP Slanický dvor, s.r.o. IČ: 51752506


+421 917 970 746

recepcia@slanica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
12,2 km