Zasloužená dovolená plná turistiky i odpočinku vás čeká v Demänovské dolině v NP Nízké Tatry. Ubytujte se v jednom z pohodlných pokojů v Hotelu Bystrina *** nebo v sousedním Hotelu Poľovník ***. Na tradiční polopenzi si pochutnáte ve stylové kolibě, těšit se můžete také na zábavu s Xboxem nebo kulečníkem. Den plný poznávání krás okolí zakončete odpočinkem v moderním wellness s vířivkou a několika saunami.

O ubytování

Pokud toužíte po aktivní dovolené Demänovská dolina v krásné oblasti Nízkých Tater je ideálním místem. V Resortu Bystrina si po turistice dopřejete odpočinek v moderním wellness. Během dne dejte přednost aktivitám v okolí, navštivte například zábavný Ovečkoland (1,8 km), Demänovskou jeskyni svobody (4,4 km) či vrch Chopok (12 km). Nedaleko leží také aquapark Tatralandia (10 km) a v zimě vás nadchne blízký ski areál Jasná - Nízké Tatry (8,6 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze dvou hotelů v Resortu Bystrina, které jsou od sebe vzdáleny sotva 170 metrů. Hotel Bystrina *** vás ubytuje ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích bez možnosti přistýlky. Potěší vás tu televizor, telefon a samostatná koupelna, v některých pokojích najdete i ledničku a balkon.

Hotel Poľovník *** nabízí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, ve kterých vám poslouží televizor, telefon, chladnička a samostatná koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a fénem. Některé pokoje mají i balkon. V prostorných apartmánech vás navíc čeká set na přípravu kávy a čaje.

Na čem si pochutnáte?

Na výborné místní pochoutky se zastavte do Koliby Bystrina, kterou naleznete přímo v areálu resortu. Snídaně i večeře si tu vychutnáte v tradičních prostorách inspirovaných lidovou architekturou. Zastavit se zde můžete i během dne, z menu plného slovenských specialit si dopřejte například važeckou pochoutku či tatranskou věž s domácí plackou. Všechny pokrmy jsou připravovány z lokálních surovin z místní eko farmy. Posedět můžete také v mysliveckém lobby baru s klavírem v Hotelu Poľovník ***.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v krásné přírodě NP Nízké Tatry si dopřejte relax ve Wellness Bystrina přímo v areálu. Ponořte se do vody ve whirlpool bazénu, posilněte imunitu v římské parní sauně, ve finské či infrasauně a následně se zchlaďte v ochlazovacím bazénu či pomocí ledového kbelíku. Nezapomeňte na procházku Kneippovým chodníkem a nakonec relaxujte na lehátku v tepidáriu. K dispozici jsou i masáže.

Cestujete s dětmi?

Vaše děti potěší dětská herna s Xboxem i venkovní dětské hřiště s trampolínou.

Něco navíc

Zacvičte si v mini posilovně nebo si zahrajte kulečník.

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina *** a Hotel Poľovník ***

Hotel Bystrina 23 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Špirec Ján IČ: 10856706


+421 903 533 971

bystrinaresort@bystrinaresort.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,7 km
Sjezdovka
9 km