Vydejte se poznat krásu Vysokých Tater a pojměte svůj pobyt luxusně. Hotel Panorama **** stojí v centru Štrbského Plesa a nabízí nádherný výhled na okolní hory. Kromě komfortního ubytování a chutné stravy se těšte na odpočinek v nádherném wellness. Na své si přijdou i děti, pro ty je tu připraven parádní dětský svět Panorama. Jedno dítě do 12 let má navíc pobyt zcela zdarma.

O ubytování

Hotel Panorama **** nedostal své jméno náhodou, je z něj totiž nádherný panoramatický výhled na Vysoké i Nízké Tatry. Navíc hotel stojí přímo v centru Štrbského Plesa a ke stejnojmennému ledovcovému jezeru je to z něj pouze 400 m. Na výlet se vydejte napříč Tatranským národním parkem, vystoupejte třeba na Gerlachovský štít, projeďte se unikátní pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok (16 km) nebo se vydejte ze odpočinek a zábavou do Aquaparku Poprad (25 km). V zimě zastavuje u hotelu skibus, který zajišťuje dobré spojení s fantastickým lyžařským areálem Park Snow Štrbské Pleso (900 m).

Kde budete spát?

Pokoj Standard (27 m²) potěší prostorným balkonem a je vybavený televizí, WiFi připojením, trezorem, miniledničkou a vlastní koupelnou s fénem. V případě zájmu je možné do pokoje přidat až 2 přistýlky.

Apartmán Standard je prostorný a rozdělený na samostatnou ložnici, obývací pokoj a koupelnu. Celkem ubytuje až 4 osoby, jde tedy o perfektní variantu pro rodinu nebo skupinu přátel. Nechybí WiFi připojení, televize, balkon a další nezbytné vybavení.

Pokoj Deluxe (27 m²) nedisponuje balkonem, zaujme ale stylově vybaveným interiérem v neutrálních barvách. Kromě manželské postele je zde i možnost přistýlky. Ani v tomto pokoji nezůstanete ochuzeni o vlastní koupelnu, WiFi připojení, televizi, malou ledničku aj.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních a večeřích formou bufetu. Během dne si můžete dopřát kávu s dezertem, anebo třeba skvělý oběd. Na exkluzivní koktejl nebo skleničku něčeho ostřejšího zajděte do Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je přepychové a ideální pro odpočinek těla i mysli. K dispozici je finská, parní a infra sauna, ochlazovna se studeným deštěm a tropickou sprchou a také relaxační místnost s krbem. Dopřát si můžete i jednu z masáží.

Cestujete s dětmi?

O zábavu nebudou ochuzeni ani děti. Pro ty je připraven Dětský svět Panorama s kreativním koutkem pro malé umělce, dětskou tělocvičnou pro malé sportovce a také částí, která je plná hraček, ale i společenských her a nechybí ani Xbox.

Hotel Panorama ****

Hotel Panorama ****

Štrbské Pleso 4020 , Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
INVEST-TATRA s.r.o. IČ: 36346799


0908 888 223

recepcia@hotelpanorama.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
24,7 km
Sjezdovka
1,4 km