Užijte si dovolenou v nádherné přírodě Vysokých Tater. V Hotelu Rysy *** vás čeká skvělá polopenze, welcome drink, dále vířivka a sauna i neomezené fitness centrum. Ještě více zábavy si užijete v jednom z blízkých ski areálů. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Rysy *** se nachází v malebném prostředí Vysokých Tater, v obci Tatranská Štrba a tvoří perfektní výchozí bod pro turistické, relaxační a v zimě i lyžařské cíle. Procházky po okolí vás rozhodně neomrzí, nádherné Štrbské Pleso i přidružené Nové Štrbské Pleso, Štrbské rybníky či Památník hrdinů Slovenského národního povstání se nachází přibližně 10 km hotelu, stále to však je jen zlomek toho, co v okolí můžete objevovat. Zajeďte si odpočinout do AquaCity Poprad (20 km), vydejte se napříč Tatranským národním parkem, vystoupejte třeba na Gerlachovský štít, projeďte se unikátní pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok (16 km), poznat špetku místní historie do skanzenu Pribylina (27 km), trochu dechberoucí přírody do nedalekých jeskyň (Važecká jeskyně, 10 km) či k vodpádu Skok (11 km), v zimě určitě nevynechte vyhlášený ski areál na Štrbském Plese.

Kde budete spát?

Čekají na vás příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, které jsou nově zrekonstruované. Každý z nich je vybavený satelitní TV, telefonem, rádiem, vlastní koupelnou s WC a sprchou. Hosté mají k dispozici také balkon, který ocení především během hezkých slunečných dní.  

Na čem si pochutnáte?

Snídaně i večeře se podávají v hotelové restauraci, kde se připravují pokrmy slovenské i mezinárodní kuchyně a k dispozici zde máte také kavárnu.

Kde budete relaxovat?

Pro hosty je připraveno také všestranné relaxační centrum se 4 kulečníkovými stoly, stolním tenisem, saunou, vířivkou a masážemi.

Cestujete s dětmi?

A co děti, mají si kde hrát? Dětský koutek s hračkami už na ně čeká.

Hotel Rysy ***

Hotel Rysy ***

Tatranská Štrba 78 , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ACONITUM, s.r.o. IČ: 46818341


+421 910 533 935

info@hotelrysy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
23 km
Sjezdovka
6 km