Dopřejte si perfektní rodinnou dovolenou v Liptově. Ubytujte se v Resortu Sojka *** a užijte si neomezený vstup do bazénu, Liptov Region Card plnou slev a výhod, ale také minigolf a stolní tenis. Na výběr jsou pokoje až pro 4 osoby, pobyt je tedy ideální pro rodiny s dětmi.

O ubytování

Sojka Resort - Hotel & Drevenice se nachází v klidné slovenské obci Malatíny, uprostřed regionu Liptov, mezi Vysokými a Nízkými Tatrami. Ubytování se skládá z několika různý budov postavených v tradičním slovenském stylu, jež jsou zasazené v prostorné zahradě.

Populárním výletním cílem v okolí je přehrada Liptovská Mara (8,6 km), kde si v létě užijete koupání i různé vodní sporty. V okolí je navíc krajina vhodná k cyklovýletům. A pokud chcete i v chladnějších měsících pookřát v teplé vodě, navštivte Aquapark Bešeňová (6,9 km) s termálními prameny nebo Aquapark Tatralandia (17,8 km), který je největším vodním areálem s ubytováním ve střední Evropě.

Z přírodních památek stojí rozhodně za vidění Demänovská dolina (20,5 km) s rozsáhlým jeskynním systémem. Nejznámější a veřejnosti přístupné jsou Ledová jeskyně (14,5 km) a Jeskyně svobody (16,7 km). Ta je zároveň turisticky nejnavštěvovanější jeskyní na Slovensku, zejména díky překrásné krápníkové výzdobě.

V liptovském regionu najdete i řadu zajímavých historických památek. Navštívit můžete dřevěný kostel v obci Svätý Kríž (8,1 km), Archeologický skanzen Havránok (8,6 km) nebo zříceninu hradu Likava (19 km), jehož historie sahá až do 14. století. O kousek dál najdete také skanzen v Pribylině (34 km) neboli Muzeum liptovské dědiny, kde se můžete podívat, jak vypadal život různých společenských vrstev na přelomu 19. a 20. století.

V zimě pak zavítejte do skiareálu Jasná (20 km), kde na vás čeká přes 30 sjezdovek, freeridové zóny, snowpark, trasy pro skialpinismus i běžkování, sáňkování, snowbiky a další.

Kde budete spát?

V Resortu Sojka si můžete vybrat z několika různých typů pokojů nebo rovnou apartmán.

V útulně zařízeném pokoji Standard najdete LCD televizi se satelitem, WiFi připojení, minibar, telefon, trezor, pracovní stůl se židlí a vlastní koupelnu se sprchou, WC a fénem.

V pokoji Superior, který je o poznání větší, pak najdete i balkón, čajový a kávový servis a větší koupelnu, navíc s možností přistýlky.

Třílůžkový pokoj pak disponuje stejným vybavením jako pokoj Standard, jen s třetím lůžkem navíc - buďto samostatným, nebo v rámci poschoďové postele.

Čtyřlůžkový pokoj má pak navíc dvě různé ložnice oddělené menší společnou částí s gaučem a minibarem.

Každý apartmán má navíc 2 ložnice oddělené menším obývacím pokojem s gaučem a kuchyňkou s ledničkou, mrazákem, elektrickým ohřívačem, rychlovarnou konvicí, myčkou nádobí, mikrovlnkou. V jedné ložnici najdete manželskou postel, v druhé pak dvě samostatná lůžka. Každý apartmán má vlastní gril na terase.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají vynikající pokrmy slovenské a mezinárodní kuchyně. Najdete zde i bar s širokou nabídkou slovenských vín a místních či belgických piv.

Kde budete relaxovat?

V hotelu najdete i vlastní wellness centrum s vířivkou, bazénem, dětským bazénem, finskou, infračervenou, bylinkovou a parní saunou, Kneippovou koupelí, masážní sprchou a relaxační místností. Oddat se můžete i nespočtu masážím a dalším procedurám.

Cestujete s dětmi?

Děti se budou moci vyřádit na dětském hřišti, pískovišti, u stolního tenisu, minigolfu či multifunkčním hřišti, a naopak se trochu zastavit a udivovat se v malé galerii soch.

Sojka Resort ***

Sojka Resort ***

Malatíny 104 , Malatíny
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Sojka s.r.o. IČ: 36039314


+421 44 547 56 56

hotel@sojka.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Aquapark
7 km
Sjezdovka
17 km
Běžkování
17 km