Obec Nová Lesná je známá tím, že má nejkrásnější výhled na Vysoké Tatry. Užijte si ho naplno spolu se všemi lákadly regionu a ubytujte se v Penzionu Crystal. Čeká vás bohatá polopenze, káva i čaj zdarma a sleva 20 % v blízkém Aquaparku Poprad. Nádhernou okolní přírodu si ještě lépe vychutnáte na lyžích či na kole, které si můžete vypůjčit přímo v penzionu.

S větrem o závod i bez vlastního vybavení

Ať už jste turisté pohodáři, nebo neohrožení vytrvalostní sportovci, Vysoké Tatry si rozhodně užijete. Celý Národní park a jeho okolí křižují nádherné turistické i běžkařské trasy. Pokud nebudete vědět, kterou stezkou se vydat nejdřív, poraďte se s ochotnými a věčně usměvavými majiteli - okolí svého penzionu důvěrně znají.

Zlákaly vás skvěle udržované svahy v okolí Vysokých Tater, ale nevzali jste si lyžařskou výstroj? Nevadí, v Penzionu Crystal si můžete půjčit lyže či snowboardové vybavení a okusit štípání mrazu na tvářích i vzrušující rychlost. Je snadné podlehnout kouzlu skvěle upravených lyžařských středisek Jakubova louka nebo Tatranská Lomnica.

Penzion Crystal

Penzion Crystal

Školská 189 , Nová lesná, 059 65 , Nová Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Tatry Rental s r.o. IČ: 46712445


+421 905 743 325

penzion.crystalski@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
2 km