V Hotelu Autis *** v Dolním Smokovci budete mít Vysoké Tatry jako na dlani. Užijte si nejen horskou turistiku a výlety, ale také snídani, vstup do sauny a fitness. Dvě děti do 5,9 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Autis *** se nachází pod štíty Vysokých Tater v Dolním Smokovci ve známém areálu Pod Lesom. Jen pár kroků od hotelu budete mít DinoPark, Starý Smokovec se světem kouzel Tricklandia, vyhlášenou pozemní lanovkou a dalšími lákadly je vzdálený pouhé 3 km a na dosah je také oblíbený Poprad (10,4 km) s aquaparkem AquaCity.

Zároveň se vám zde rozprostírá svět dechberoucí tatranské přírody. Projděte si třeba Křížovou cestu až na Pěknou vyhlídku či Slavkovskou dolinu. Vyjděte (nebo se vyvezte lanovkou) ke Skalnatému plesu (11 km) a pokud vám nevadí cestovat trochu dál, určitě nevynechte Štrbské Pleso (19 km).

V zimě si zde parádně zalyžujete v některém z okolních lyžařských středisek – nejbližší je ski areál Pod lesom (1,3 km) se 400 m dlouhou tratí. Vyzkoušet můžete i sjezdovky v Novém Smokovci (4,1 km) a Tatranské Lomnici (7,9 km) nebo v blízkosti Štrbského plesa (32,7 km). Pro běžkaře je v okolí řada udržovaných stop a Areál běžeckého lyžování Tatraheim (7,2 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pohodlných pokojů vybavených satelitní televizí, rádiem, budíkem, telefonem a samostatnou koupelnou se sprchou nebo vanou. Na výběr máte mezi dvoulůžkovou a třílůžkovou variantou, pro větší skupinu můžete zvolit také šestilůžkový apartmán. Celková kapacita hotelu je 50 lůžek.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace servíruje pokrmy slovenské i mezinárodní kuchyně. Navštívit můžete také kavárnu nebo posedět na letní terase s ohništěm.

Kde budete relaxovat?

Po celém dni na túře či na sjezdovce si náležitě odpočinete v hotelové wellness zóně s horkou saunou. Využít můžete také vybavené fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Na dětské návštěvníky čeká v hotelu zábava na hřišti se skluzavkou, houpačkou a pískovištěm. Při nepřízni počasí se vaše ratolesti zabaví ve vnitřním dětském koutku.

Hotel Autis ***

Hotel Autis ***

Pod lesom 298 , Dolný Smokovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Tatry solution s. r. o. IČ: 53018494


+421 919 286 254

recepcia@autishotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,4 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
13 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
8,4 km