Užijte si pár dní v luxusním wellness v Hotelu Therma **** v Dunajské Stredě. Po celou dobu máte volný vstup do bazénového světa a lázní se saunami, vířivkami či tepidáriem. V ceně je i polopenze a vstup na termální koupaliště. Děti do 11 let mají ubytování zdarma.

O ubytování

Hotel Therma **** leží v Dunajské Stredě, cca 1,5 km od termálních lázní, které jsou nejoblíbenější atrakcí v okolí. Město má ale co nabídnout i milovníkům památek a dalších atrakcí. Prohlédněte si římskokatolický kostel Nanebevzetí Panny Marie z 15. století (1,8 km) a za poznáním se vydejte do Žitnoostrovského muzea ve Žlutém kostele (2,5 km) či do Galerie současného maďarského umění (2,5 km).

Mezi zajímavá místa v okolí, kam vyrazit na výlet, se řadí kolový mlýn Tomášikovo (16,5 km) či lázeňské město Velký Meder (22,2 km), ve kterém vyvěrá nejteplejší termální pramen na Slovensku. Daleko to není ani k maďarským hranicím, vyrazit tak můžete třeba do maďarského Györu (39,3 km), který se může pochlubit skvělými termálními lázněmi. Seznámíte se zde také s bohatou historií, krásnou přírodou a maďarskými specialitami.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z mimořádně pohodlných 62 pokojů s LCD televizí, posezením, minibarem, klimatizací a WiFi připojením. Samozřejmostí je koupelna s fénem a vanou nebo sprchou. Vybavené jsou pro váš nejvyšší komfort, důraz je kladen na přírodní a kvalitní materiály.

Na čem si pochutnáte?

Dobroty pro vaše mlsné jazýčky se chystají v restauraci Zerda , kde se podávají slovenské a světové speciality à la carte, ale i bohatý výběr denního menu formou švédského stolu. V letním období můžete dát přednost posezení v příjemném stínu na terase s výhledem na japonskou zahradu , kde si vychutnáte grilované pokrmy. Večer zase využijte útulný lobby bar.

Kde budete relaxovat?

Celoročně je v hotelu otevřený bazénový svět. Dále se zde nachází vnitřní a venkovní wellness centrum s názvem Nordsee Spa a Garden Spa. Během pobytu si také můžete vyzkoušet saunový ceremoniál s vonnými esencemi, který doprovázejí zvukové a světelné efekty. Na vyžádání vám personál poskytne různé masáže nebo procedury.

Vše, co ve wellness najdete:

  • Relaxační bazén s vířivkou a protiproudem
  • 3 klidové sedací bazény (36-39 °C)
  • Kneippův bazén na nohy
  • Chrlič na záda
  • 4 velké vnitřní vířivky
  • 4 vnitřní sauny: finská, infra, parní a ruská
  • 2 velké venkovní vířivky
  • 1 venkovní finskou saunu
  • Uvnitř pak dále deštný prales a tepidárium s vyhřívanými lehátky

Něco navíc

O skvělou zábavu mimo wellness se postarají také bowlingové dráhy s americkým bowling barem.

Hotel Therma ****

Hotel Therma ****

Priemyselná 4 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Provozuje společnost:
THERMA, a.s. IČ: 31423213


+421 917 616 161

rezervacie@therma.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
1,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,4 km