Užijte si dovolenou v oblíbeném lázeňském městě. Kromě ubytování v luxusní Vile Anna **** vás čeká neomezené využití plaveckého a rekreačního bazénu i saunového světa, k tomu dostanete vstup do termálního bazénu Grand. Těšte se také na polopenzi.

O ubytování

Hotel Vila Anna **** najdete v samotném centru lázeňského města Trenčianske Teplice, jen 50 metrů od vyhledávané kolonády. Lázně Trenčianske Teplice jsou vzdáleny jen 150 m. Ať už tedy hledáte relax, nebo zábavu, jde o ideální volbu. Okolní pohoří, ze západu Bílé Karpaty, z jihu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy, poskytují výborné podmínky pro rekreační aktivity, zejména pro pěší turistiku, cykloturistiku, v létě s možností vodních sportů a v zimě lyžování. Objevte okolní přírodu, zajděte si na Čertovu skálu včetně krásné studánky opodál (3,3 km), na Vyhlídku Čvirigovec (1,6 km), nebo se pokochejte Jánošíkovu jeskyní (500 m).

Nádherné město Trenčín s majestátním Trenčianským hradem je navíc vzdálené jen 12 km. Mezi další zajímavé turistické objekty patří poutní místo Skalka nad Váhom (15,6 km), nebo pak vzdálenější hrady jako Čachtický (45 km) či Beckov (47 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v dvoulůžkových pokojích Klasik, ve kterých najdete ledničku, telefon, trezor a WiFi připojení. Pokoje mají také balkon a nebude vám chybět vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně či večeře si vychutnáte v restauraci s příjemným prostředím a ochotným, profesionálním personálem. Těšit se můžete na nápadité pokrmy české i mezinárodní kuchyně, připravované z čerstvých a kvalitních surovin.

Kde budete relaxovat?

Harmonii těla a duše objevíte v bazénovém a saunovém centru s jedinečnou atmosférou. Najdete zde 14 m dlouhý plavecký bazén s vodou o teplotě 26 °C a odpočinkový bazén s masážními tryskami s vodou o teplotě 34 °C. Dokonalost wellness centra dotváří saunový svět. Atmosféru celkového uvolnění zde vytváří finská a infra sauna. Dopřejte si výjimečný relax s masáží nebo zábalem.

Hotel Vila Anna ****

Hotel Vila Anna ****

17. Novembra 4 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AMO - PLUS, s.r.o. IČ: 36525561


+421 326 553 761

hotel@vila-anna.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
10 €/pobyt
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,2 km