Útulný zrekonstruovaný zámeček, který leží na okraji poklidné obce Ivachnová, jen 15 minut chůze od Bešeňové, čeká jen na vás. Užijte si perfektní dovolenou v bešeňovských termálech nebo třeba Aqua Vital Parku, kam máte 10% slevu na vstupné.

O ubytování

Happy Village *** najdete na okraji vesničky Ivachnová, nedaleko Bešeňové. Klidná oblast je obklopená nádhernou přírodou, atmosféru navíc umocňuje řeka Váh, protékající okolo. Ať už si na dovolené rádi užíváte koupání, výlety, cyklistiku nebo v zimě lyžování, jste na správném místě.

Příležitosti ke koupání budete mít po celý rok. V létě na vás čeká Liptovská Mara (9 km), "slovenské moře", kdy si nejen zaplavete, ale užijete také vodní sporty či rybaření. Kdykoliv během roku pak můžete využívat okolní aquaparky – Thermal park v Bešeňové (3 km) a Aqua Vital park Lúčky (5,5 km) s bazény plnými blahodárné termální vody a moderními wellness zónami nebo obří vodní zábavní park Tatralandia (18,7 km), největší svého druhu na Slovensku, v Česku i v Polsku.

Na pěších a cyklistických výletech prozkoumejte krásy Liptova. Vyrazte do památkové rezervace lidové architektury Vlkolínec (16,9 km), zapsané na seznamu UNESCO, nebo do Archeoskanzenu Havránok (11,3 km) na místě jedinečného keltského naleziště. Prozkoumejte čarovnou Demänovskou ledovou jeskyni (23,5 km) a krasovou Demänovskou jeskyni svobody (25,7 km). Vyrazte do půvabné Čutkovské doliny (16,2 km) s dětským zábavním parkem nebo do Hrabovské doliny (11,9 km), kde začíná Medvědí stezka, která vás zavede až k Mini farmě Sidorovo (14,3 km).

Milovníci adrenalinu a aktivního trávení času nesmí vynechat návštěvu Ski & Bike parku Malino Brdo, vzdáleného cca 12 km. V létě si zde projedete 11 bike trailů všech obtížností a v zimě pro vás bude připravený snowtubing a 9 sjezdovek, lehkých i náročných, o celkové délce 9,5 km. Na lyže můžete vyrazit také do lyžařského střediska Fun Park Žiarce (23,1 km), Ski centra Demänová (19,2 km), Ski Opalisko (25,3 km) a dalších lyžařských areálů v okolí.

Kde budete spát?

Zámeček nabízí ubytování v pokojích nebo prostorných apartmánech. Komfortně zařízené pokoje disponují vlastní satelitní televizí a koupelnou s WC. Některé se nacházejí v podkroví a mají dřevěné obložení, takže zde na vás dýchne ta pravá odpočinková atmosféra.

Součástí apartmánů je navíc vybavená kuchyňka (sporák, trouba, lednička s mrazákem, mikrovlnka, rychlovarná konvice, kuchyňské náčiní, nádobí), nechybí satelitní televize a sociální zařízení.

Na čem si pochutnáte?

Poblíž zámečku stojí prosklený dřevěný altánek, ve kterém se celoročně podávají snídaně. Užijete si tak nejen lahodnou stravu, ale také krásný výhled na zahradu i na Veľký Choč. Vedle altánu je navíc letní posezení s grilem.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku po aktivním dni vám poslouží horká finská sauna s ochlazovací sprchou a útulnou relaxační zónou.

Cestujete s dětmi?

V zahradě se nachází také dětské hřiště, kde se nejmenší hosté skvěle zabaví na čerstvém vzduchu.

Něco navíc

K dispozici budete mít také úschovnu lyží a půjčovnu kol a holí na Nordic walking.

Happy Village ***

Happy Village ***

Ivachnová 23 , Ivachnová
Slovenská republika

+421 904 560 740

info@happyvillageslovensko.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od jezera
3,9 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
2,9 km
Sjezdovka
12 km
Běžkování
12 km