Odpočiňte si v panenské přírodě Vysokých Tater, kde na vás čeká výborná kuchyně, bazén, vířivka a různé druhy saun ve wellness centru. Bydlet budete v Hotelu Nezábudka ***, který se mezi zákazníky těší skvělé pověsti a je blízko ski areálu.

O ubytování

Hotel Nezábudka *** se nachází v malebném prostředí Vysokých Tater, v obci Tatranská Štrba a tvoří perfektní výchozí bod pro turistické, relaxační a v zimě i lyžařské cíle. Procházky po okolí vás rozhodně neomrzí, nádherné Štrbské Pleso i přidružené Nové Štrbské Pleso, Štrbské rybníky či Památník hrdinů Slovenského národního povstání se nachází přibližně 10 km hotelu, stále to však je jen zlomek toho, co v okolí můžete objevovat.

Zajeďte si odpočinout do oblíbeného aquaparku AquaCity Poprad (20 km), vydejte se napříč Tatranským národním parkem a vystoupejte třeba na Gerlachovský štít (24 km). Projeďte se také unikátní pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok (16 km) nebo vyrazte poznat špetku místní historie do skanzenu Pribylina (27 km). Nechte se okouzlit dechberoucí krásou nedaleké Važecké jeskyně (10 km) či k vodopádu Skok (11 km).

V zimě určitě nevynechte vyhlášený ski areál na Štrbském Plese (10 km) s 6 lanovkami a 8 sjezdovkami různých obtížností o celkové délce 9 km. Vyzkoušet můžete také Snowpark Lučivná (7,9 km) s lehkými a středně těžkými sjezdovkami, vhodný hlavně pro rodiny s dětmi, nebo Lyžařské středisko Lopušná Dolina (11,2 km), které zaujme 1,1 km dlouhým slalomem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulně vybaveném pokoji, apartmánu nebo chatce. Interiér laděný do neutrálních barev a vybavený s využitím přírodních materiálů dodává pokoji tu pravou horskou atmosféru. Vždy navíc budete mít k dispozici vlastní koupelnu a WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj je vybaven pohodlnou manželskou postelí (do některých pokojů je možné přidat i přistýlku), televizí, rádiem, trezorem a úložným nábytkem. Každý pokoj má vlastní balkon, ze kterého budete mít nádherný výhled na tatranskou přírodu. V koupelně je sprchový kout.

Rodinný apartmán B je ideální až pro 4 osoby a skládá se z ložnice a obývacího pokoje. V ložnici je manželská postel, v obývacím pokoji je možné ustlat 2 přistýlky na rozkládací pohovce. Nechybí televize, trezor, rádio a úložné prostory, v koupelně má apartmán vanu.

Rodinný apartmán C má celkem 3 místnosti - 2 ložnice s manželskými postelemi a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Nechybí standardní vybavení, tedy úložné prostory, televize, rádio a trezor, navíc je v apartmánu také dekorativní krb. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

Pohádkové dřevěné sruby se nachází v blízkosti Hotelu Nezábudka ***. Každý srub má vlastní vchod a je dvoupatrový s možností ubytování až 4 osob, nabízí tedy ideální ubytování především pro rodiny. V přízemí najdete obývací místnost s rozkládací sedačkou (poslouží jako přistýlka až pro dvě osoby) a satelitní televizí. V patře je ložnice s manželskou posteli. Dále ve srubu najdete vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Samozřejmostí je také vlastní vytápění.

Na čem si pochutnáte?

Stylově a moderně zařízená hotelová restaurace nabízí speciality tradiční slovenské kuchyně, lehká a nápaditá jídla z mezinárodní kuchyně a široký sortiment vín. Snídaně i večeře se zde servírují formou bohatých bufetových stolů se spoustou lákavých variant.

Dobré jídlo můžete také dobře zapít v útulném lobby baru s galerií loveckých trofejí a krbem. Objednejte si zde třeba výbornou kávu, nebo vyzkoušejte vynikající tradiční slovenské likéry.

Kde budete relaxovat?

Odpočiňte si ve skvělém wellness centru, které je opravdovou perlou hotelu. Zaplavete si v relaxačním krytém bazénu se slanou vodou a protiproudem a odpočinete si v horké vířivce, finské sauně, bylinkové sauně, římské parní sauně či infasauně. Nechybí odpočinková lehátka a v letních měsících je přístupná také slunná terasa. Dopřát si navíc můžete klasickou masáž.

Cestujete s dětmi?

Během léta se děti vyřádí na venkovním dětském hřišti s dřevěnými prolézačkami, houpačkami a trampolínou. V zimě jsou k zapůjčení boby a lopaty ke klouzání.

Něco navíc

K zabavení vám poslouží kulečníkový stůl v lobby baru nebo hřiště na minigolf, které je součástí areálu.

Hotel Nezábudka ***

Hotel Nezábudka ***

Rekreačná 83 , Tatranská Štrba
Slovenská republika

Provozuje společnost:
M.J.M.A.N. s.r.o. IČ: 51956098


+421 910 623 176

recepcia@hotel-nezabudka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
10 km