Odpočinkový pobyt pro všechny věkové kategorie v Hotelu Regia *** jen kousek od slavného Bojnického zámku, ZOO a oblíbených termálních lázní. Těšte se na polopenzi, vstup do wellness i 50% slevu na masáže.

O ubytování

Hotel Regia *** se pyšní komfortem hodného tří hvězdiček. Většina pokojů má krásný výhled na Bojnický zámek, který je vzdálen jen 600 m. V blízkosti stojí také koupaliště (250 m) či lázně Bojnice (400 m).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích, případně v apartmánu (za příplatek). Všechny jsou vybaveny satelitní televizí, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou. V apartmánech vám bude k dispozici i lednička. WiFi připojení je samozřejmostí. Celková kapacita hotelu je 59 prostorných pokojů a 3 apartmány.

Na čem si pochutnáte?

Po celou dobu pobytu se můžete těšit na výtečná jídla z místní hotelové restaurace, kde si pochutnáte na tradičních slovenských, maďarských a mezinárodních dobrotách. Na vyžádání lze také připravit pokrmy pro osoby se speciálními požadavky či dietou. Navštívit můžete také hotelový bar.

Kde budete relaxovat?

Pokud si budete chtít na vaší dovolené maximálně odpočinout, určitě doporučujeme navštívit hotelové wellness. Čekají na vás dvě sauny nebo rozměrná vířivka, kde načerpáte novou energii.

Cestujete s dětmi?

Hotel nadchne i rodiny s dětmi - zabaví se tu v dětském koutku i na hřišti s pískovištěm.

Něco navíc

Za zábavou nemusíte chodit daleko, v hotelu vám bude k dispozici stolní tenis i kulečník. Sportovně založené hosty potěší fitness centrum.

Hotel Regia ***

Hotel Regia ***

Zámok a okolie 3 , Bojnice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Zdenko Kožuch - POMEZESTA IČ: 14345510


+421 465 430 991

info@hotelregia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
19 km