Dopřejte si dovolenou v Penzionu Agrothermal v kotlině pod Tatrami. Bešeňová je známá díky geotermálním pramenům, které vás uvolní a dodají potřebnou energii. Vydejte se proto za relaxací do místních lázní. V ceně máte snídaně přímo v penzionu.

O ubytování

Penzion Agrothermal se nachází v jedné z nejkrásnějších oblastí Slovenska – v Liptovské kotlině na pomezí Nízkých Tater a Velké a Malé Fatry. Vydejte se do této kouzelné krajiny za odpočinkem i aktivními zážitky. Poblíž budete mít nejen nádherné přírodní zajímavosti, ale i vyhlášený Aquapark Bešeňová (1,4 km), kde se mísí zábava i relax.

Liptov je právem nazývaný turistickým srdcem Slovenska. Tento vyhledáváný region má co nabídnout jak sportovcům, tak těm, kteří si chtějí na dovolené především odpočinout. Líbit se tu bude rodinám s dětmi, seniorům i párům. Milovníky přírody nenechá oblast na pomezí dvou pohoří chladné. Zdejší krajina skýtá mnoho lákavých míst, jako je Demänovská ledová jeskyně (23 km), Kvačianská dolina (17,5 km), přehrada Liptovská Mara (15 km) nebo Lúčanský vodopád (6,3 km). Na kole i pěšky zde můžete objevovat jeskyně, rozhledny, hrady i muzea.

Do 15 minut se dostanete k přírodní památce Bešeňovské travertiny. O něco dále se pak nachází archeologický park Havránok (5 km). Nechybí ani kulturní památky, například Oravský hrad (36 km), skanzen Vlkolínec (18,8 km) nebo hrad Likava(14,8 km).

Báječné zážitky slibuje také návštěva proslulého aquaparku v Bešeňové, kam to z ubytování máte pouhý jeden kilometr. Vykoupete se tu v 9 venkovních i vnitřních bazénech s geotermální vodou. Vás i vaše děti zabaví také bazén s vlnobitím nebo tři parádní venkovní tobogány. Toužíte-li po jedinečném odpočinku zavítejte do místního wellness centra se saunou a masážemi a dovolte si zapomenout na všední starosti.

Pro ještě více vodních radovánek navštivte největší areál vodní zábavy ve střední Evropě. Aquapark Tatralandia (17 km) se chlubí 14 bazény s mořskou, termální či čirou vodou, 26 tobogány a nespočtem dalších atrakcí. Součástí je i bohatá wellness zóna nebo Tropical Paradise, kde si koupání užijete za každého počasí.

V blízkosti penzionu se nachází vyhlášená lyžařská střediska, jako je Jasná (30 km), Malinô Brdo (17,5 km) nebo Donovaly (37 km). Jde tak o ideální polohu ubytování pro všechny milovníky zimních sportů. Na své si přijdou jak zkušení lyžaři a snowboardisté, tak začátečníci nebo rodiny s dětmi. Odměnou za sportovní výkony vám budou krásné výhledy do krajiny.

Kde budete spát?

Hlavu složíte v útulných pokojích s kompletním vybavením, jehož součástí je satelitní televize, posezení, psací stůl a šatní skříň. Všechny pokoje disponují vlastní moderní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem. Ve všech prostorách penzionu lze využívat bezplatné připojení k internetu.

Vybírat můžete ze dvou, tří a čtyřlůžkových rodinných pokojů, na dovolenou tedy může vyrazit celá rodina.

Na čem si pochutnáte?

Po celou dobu pobytu si budete pochutnávat na bohaté bufetové snídani s čerstvými dobrotami. Zavítat do zdejší příjemné restaurace s venkovní terasou však můžete i na oběd či večeři, kdy si vyberete něco dobrého z menu s tradičními slovenskými i mezinárodními pokrmy. Po jídle si dopřejte sklenku kvalitního vína nebo svěžího drinku v útulném baru.

Kde budete relaxovat?

Po výletu nebo dni na sjezdovce se můžete prohřát v sauně, která je součástí hotelu.

Cestujete s dětmi?

Větší děti se vyřádí na hřišti s houpačkami přímo před penzionem, s batolaty oceníte dětský koutek. Za příplatek si lze půjčit dětskou postýlku.

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Bešeňová 137 , Liptovská Teplá
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Barkov s.r.o. IČ: 36405426


+421 911 521 636

office@agrothermal.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1 km
Sjezdovka
14 km
Běžkování
14 km