Dunajská Streda pro dva: ubytování v nově postavených apartmánech propojených s Thermalparkem, v ceně je snídaně či polopenze (dle varianty) i sleva do wellness.

O ubytování

Renovované Apartmánové domy Termál *** se nacházejí v těsném sousedství Thermalparku v Dunajské Strede, s koupalištěm jsou spojené chodbou. Přístup do relaxačního střediska s termální vodou, 4 vnitřními a 6 venkovními bazény je tedy maximálně pohodlný a láká k ničím nerušené relaxaci.

Nemusíte ale strávit celou dovolenou jen v termální vodě, okolí je bohaté i na zajímavé příležitosti k výletu. Objevte krásy Dunajské Stredy, anebo vyjeďte trochu dál – například k jedinému profesionálnímu automotodromu na Slovensku – Slovakiaringu (9 km), nebo ke krásnému Chateau Amade do Vrakúně (9 km). A když už tam budete, udělejte si krátkou, krásnou procházku ve Vrakúňském háji. Pokud holdujete golfu, vyhlášené golfové hřiště Welten, Báč je od penzionu 18 km.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z moderně zařízených studií a apartmánů s vlastní kuchyňkou a koupelnou. V pokojích vám poslouží televize, telefon, trezor, posezení, i WiFi připojení. Součástí kuchyněk je elektrický ohřívač, lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice a samozřejmě i potřebné nádobí.

  • Dvoulůžkové studio je jednopokojové, vybavené manželskou postelí.

  • Třílůžkový Family Apartmán se skládá ze samostatné kuchyňky a ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem.

  • Čtyřlůžkový Family Apartmán zahrnuje oddělenou ložnici s manželskou postelí a jednolůžkem a druhý pokoj s kuchyňským koutem a jednolůžkovou postelí.

Na čem si pochutnáte?

Dopřát si můžete bohaté snídaně formou bufetu, které se podávají přímo v ubytování.

Kde budete relaxovat?

Thermalpark Dunajská Streda, s nímž jsou Apartmány Termál *** přímo propojené, čerpá léčivou vodu plnou minerálů do 10 venkovních a vnitřních bazénů až z hloubky 1 600 m.

Vyzkoušet její blahodárné účinky můžete v bazénu se sedací částí nebo v nejteplejším bazéne v rotundě, ve venkovní části se nachází také plavecký bazén a menší italský bazén s vířivkou, či dětský bazén plný vodních atrakcí. Odvážlivci projdou zkouškou při jízdě na jednom ze 7 tobogánů.

Pokud směřujete do Dunajské Stredy za oddychem, navštivte i Saunový svět, kde budete odpočívat ve finské, infra či biosauně,. Nechybí zde ani parní sauna, solná místnost a vířivka. Vaši imunitu posílí ledopád, ochlazovací bazén a také zážitkové sprchy. V Thermalparku si můžete dopřát také masáže a procedury z bohatého výběru.

Apartmány Termál ***

Apartmány Termál ***

Gabčíkovská cesta 4593 , Dunajská Streda
Slovenská republika

+421 917 986 733

info@ubytovaniedunajskastreda.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,3 km