Zkuste Nízké Tatry luxusně v pohodlí Eko-šport hotelu Björnson, jednoho z nejznámějších na Slovensku. Čekají vás bohaté snídaně a večeře a neomezený vstup do finské sauny a koupacích kádí s romantickým výhledem. Dítě do 5,9 let zdarma včetně stravy.

O ubytování

Hotel Björnson Jasná *** leží v obci Jasná uprostřed kouzelné přírody Demänovské doliny v Nízkých Tatrách. Hotel patří k nejznámějším tatranským hotelům na Slovensku a má vám rozhodně co nabídnout. Najdete ho v areálu Björnsonky pojmenované po norském spisovateli, kde se nachází hlavní chata a samostatné chatky v lese.

V okolí máte příležitost podnikat spoustu výletů. Zajděte si na procházku k Vrbickému plesu (6 km), přes Naučnou stezku Demänovská dolina, anebo se vydejte na náročnější túry na okolní vrcholy, třeba na Dereše (cca 6 h) či Chopok (cca 8,5 h).

Určitě byste neměli vynechat ani návštěvu okolních jeskyní, které vás vezmou na procházku podzemím. Vydejte se prozkoumat Demänovskou jeskyni svobody (5,5 km) a Demänovskou ledovou jeskyni (8 km).

V létě oceníte, že se nedaleko nachází přehrada Liptovská Mara (18 km), ve které se osvěžíte nebo si zkusíte některý z vodních sportů. Při relaxu se navíc pokocháte krásnou krajinou Liptova.

Ve 20 km vzdáleném Liptovském Mikuláši můžete navštívit několik kulturních zařízení (Muzeum Janka Kráľa, Galerii P.M. Bohúňa) nebo vyhlášený aquapark Tatralandia.

V zimě však jednoznačně oceníte bezprostřední (100 m) blízkost perfektního ski areálu Jasná, kde si zalyžuje celá rodina.

Kde budete spát?

Ubytujete se buď v pokojích v Hlavní chatě, nebo v lesních chatkách, které jsou součástí hotelového areálu. Všechny pokoje i chatky mají vlastní koupelnu se sprchou a WC.

Součástí vybavení pokojů je trezor, televize, WiFi připojení, telefon a pracovní stůl se židlí. Z oken je krásný výhled na hory.

Na výběr máte z těchto možností:

  • Pokoj Bjornsonka (2+0) měří 11 m² a je vybavený 2 oddělenými postelemi. Útulný pokoj s dřevěným interiérem má typický horský ráz.

  • Standardní pokoj (2+0) je prostornější (16 m²) a skvěle se hodí pro pár, součástí vybavení je totiž manželská postel.

  • Rodinný pokoj (2+2) tvoří 1 manželská postel a 2 přistýlky na rozkládací pohovce. Pokoj měří 22 m² a poskytuje tak dostatek prostoru pro celou čtyřčlenou rodinu.

  • Velký rodinný pokoj (2+3) je největším pokojem v Hlavní chatě (31 m²) a ubytuje až 5 lidí. 2 hosté se vyspí na manželské posteli, 1 na jendolůžkové posteli a 2 na přistýlce v podobě rozkládací pohovky.

  • Chatky (4+2) najdete v lesní části areálu. Jde o moderní ubytovací zařízení, která vám poskytnou maximální komfort. Interiéry jsou laděné do skandinávského stylu, který využívá přírodní materiály a principy minimalismu. Chatka je rozdělená na obývací část, ložnici, lyžárnou a koupelnu. Mají také terasu s výhledem na hory a lesy. Útulné chatky ubytují až 6 lidí.

Na čem si pochutnáte?

V areálu najdete hned dvě restaurace. V á la carte restauraci Jasná si pak budete moci vybrat z nejrůznějších gastronomických specialit, ale i tradičních slovenských jídel, kvalitních vín či dalších nápojů. Nejlépe si je vychutnáte na hotelové terase s výhledem na panorama celých Nízkých Tater.

Ve velké hotelové restauraci v hlavní budově, v hotelu Björnsonka, se každý den podávají snídaně a večeře formou bufetu (pokud jsou součástí vašeho balíčku).

Kde budete relaxovat?

Nově vybudovaný unikátní wellness nabízí dokonalý relax přímo uprostřed lesa s výhledem na okolní vrchy. Finská sauna, bio sauna, horké exteriérové ​​kádě a odpočinkové místnosti, to vše v těsném kontaktu s přírodou.

Cestujete s dětmi?

Venkovní dětské hřiště se nachází přímo v areálu a je k dispozici po celý rok. Že zrovna prší? Nevadí, vnitřní dětský koutek zaručí zábavu za každého počasí.

Eko-šport Hotel Björnson ***

Eko-šport Hotel Björnson ***

Demänovská Dolina 77 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SLOV INN Jasná a.s. IČ: 36797146


+421 445 535 555

recepcia@bjornsonka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
16,2 km
Zastávka
1 km
Aquapark
19 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
1,4 km