Zkuste Nízké Tatry luxusně v pohodlí Eko-šport hotelu Björnson, jednoho z nejznámějších na Slovensku. Čekají vás bohaté snídaně a večeře a neomezený vstup do finské sauny a koupacích kádí s romantickým výhledem. Dítě do 5,9 let zdarma včetně stravy.

O ubytování

Eko-šport Resort Björnson ve fantastickém přírodním prostředí Demänovské doliny patří k nejznámějším tatranským hotelům na Slovensku. V areálu Björnsonky pojmenované po norském spisovateli se nachází hlavní chata a další dvě ubytovací zařízení. Zajděte si na procházku k Vrbickému plesu (6 km), přes Naučnou stezku Demänovská dolina, anebo se vydejte na náročnější túry na okolní vrcholy, Dereše (cca 6 h) či Chopok (cca 8,5 h). Okoupat se či zrelaxovat můžete i u přehrady Liptovská Mara (18 km). Určitě byste však neměli vynechat návštěvu okolních vyhlášených jeskyň (Demänovská jeskyně slobody a Demänovská ledová jeskyně), které jsou od hotelu vzdáleny 7, respektive 9 km.

Ve 20 km vzdáleném Liptovském Mikuláši můžete navštívit několik kulturních zařízení (Muzeum Janka Kráľa, Galerii P.M. Bohúňa) nebo vyhlášený aquapark Tatralandia. V zimě však jednoznačně oceníte bezprostřední (100m) blízkost perfektního ski areálu Jasná, kde si zalyžuje celá rodina.

Kde budete spát?

Ubytování v kterémkoliv ze zařízení či pokojů v resortu si zachovává horský styl, současně je ale velmi moderní a komfortní. Hlavní chata nabízí 17 dvoulůžkových a 10 rodinných pokojů. Všechny disponují TV, WiFi připojením, telefonem, rádiem, pracovním stolem se židlí a vlastní koupelnou se sprchou, WC a županem. Kochat se můžete nádherným výhledem na hory. Double Room je vybavená manželskou postelí a je prostornější, v Twin Room naopak najdete dvě samostatné, jednolůžkové postele.

Björnson Tree Houses jsou pak naprosto unikátní, útulné chatky, kde na malé, moderní ploše objevíte vše, co potřebujete. Každá z chatek disponuje obývací a spací částí, biokrby, lyžárnou. Chatky jsou napojeny na řídicí inteligentní systém, takže jsou zcela pod kontrolou své hosty. Nastavení vytápění, několika scén osvětlení či zapálení krbu na dálku jsou detaily, které přispějí k pocitu jedinečnosti a komfortu.

Na čem si pochutnáte?

Ve velké hotelové restauraci v hlavní budově, v hotelu Björnsonka, se každý den do sytosti najíte ve formě polopenze. Jeden večer v týdnu vám to dokonce zpříjemní živou lidovou hudbou a specialitami národní české kuchyně.

V á la carte restauraci si pak budete moci vybrat z nejrůznějších gastronomických specialit, ale i tradičních slovenských jídel, kvalitních vín či dalších nápojů. Nejlépe si je vychutnáte na hotelové terase s výhledem na panorama celých Nízkých Tater.

Kde budete relaxovat?

Nově vybudovaný unikátní wellness nabízí dokonalý relax přímo uprostřed lesa s výhledem na okolní vrchy. Finská sauna, bio sauna, horké exteriérové ​​kádě a odpočinkové místnosti, to vše v těsném kontaktu s přírodou. Neomezený vstup při výběru některého z pobytových balíků.

Cestujete s dětmi?

Venkovní dětské hřiště se nachází přímo v areálu a je k dispozici po celý rok. Že zrovna prší? Nevadí, vnitřní dětský koutek zaručí zábavu za každého počasí.

Něco navíc

Ve společenské místnosti si zahrajte hry pro děti i dospělé, na recepci si zapůjčte jízdní kola a poznávejte okolí ze sedla.

Eko-šport Hotel Björnson ***

Eko-šport Hotel Björnson ***

Demänovská Dolina 77 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SLOV INN Jasná a.s. IČ: 36797146


+421 445 535 555

recepcia@bjornsonka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1 km
Aquapark
19 km
Sjezdovka
100 m