Relaxační pobyt v luxusním Hotelu Banderium *** na jihu Slovenska si užije opravdu každý. Těšte se na polopenzi, saunu i vířivku a vstup do termálních lázní Komárno, Komárom nebo wellness Patince.

O ubytování

Luxusní Hotel Banderium *** najdete v samém srdci města Komárno, jen pár metrů od hranic s Maďarskem. Prohlédněte si tu historické památky, relaxujte v prvotřídním wellness nebo si vychutnejte sklenku regionálního vína. V blízkosti ubytování se nachází spousta kaváren, restaurací a obchodů. Zkrátka bezstarostná dovolená se vším všudy.

Komárno patří k nejteplejším oblastem na Slovensku. Můžete se tak těšit na prosluněnou dovolenou v blízkosti termálních pramenů, kterými toto jihoslovenské město proslulo. Odpočinek i zábavu si užijete v místním termálním koupališti (750 m), kde najdete několik různých typů bazénů a wellness zónu se saunami a vířivkami. Koupáním navíc prospějete i svému zdraví. Minerální voda, která napájí bazény, vám pomůže s léčbou kloubových a revmatických potíží.

O pohodu u vody nepřijdete ani tehdy, nebude-li vám přát počasí. Vydejte se do oblíbených termálních lázní Brigetio (3,3 km), které se nacházejí na druhé straně Dunaje, v maďarském městě Komárom. Děti si tu vyhrají na pirátské lodi, skluzavkách a prolézačkách, dospělí zase ocení wellness centrum se saunovým světem.

Nezapomeňte si prohlédnout historické centrum Komárna, které má rozhodně co nabídnout. Dominantou je významný pevnostní systém (850 m), který byl největší a nejsilnější fortifikační stavbou Rakousko-uherské monarchie. Svou věhlasnou nedobytnost prokázal při vpádu Tatarů. Prohlédněte si také slavné Nádvoří Evropy (600 m), kde se setkávají na jednom místě různé evropské architektonické styly. Při prohlídce městem zamiřte také k Zichyho paláci (900 m) nebo Důstojnickému pavilonu (850 m).

Přes Alžbětinský most se můžete vydat na výlet do sousedního maďarského města Komárom, kde kromě zmíněných lázní najdete také dochovaný pevnostní systém (3,6 km), Muzeum Györgya Klapky (2,1 km) a obchodní centrum. Parádním zážitkem je také vyhlídková plavba po Dunaji, která vám nabídne výhled nejen na přilehlá města, ale i svěží krajinu Podunajska.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v jednom z 15 stylových dvoulůžkových pokojů s nadstandardním vybavením a vlastní koupelnou. V pokojích budete mít k dispozici televizi, DVD přehrávač, minibar, trezor, klimatizaci a fén. Samozřejmostí je WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace nabízející tradiční slovenskou a maďarskou kuchyni připravovanou z kvalitních surovin. K dispozici je i kavárna s venkovní terasou.

Kde budete relaxovat?

V hotelu nechybí ani krásné wellness centrum, kde můžete odpočívat ve vířivce, infra a finské sauně. 

Hotel Banderium ***

Hotel Banderium ***

Námestie Generála Milana Rastislava Štefánika 11 , Komárno
Slovenská republika

+421 35 77 30 156

info@banderium.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,1 km
Aquapark
2,5 km
Sjezdovka
70 km