Dejte sbohem únavě a užijte si dovolenou v hotelu Končistá **** přímo pod majestátními Tatrami. Čeká vás komfort a neomezený vstup do bazénu i saunového světa. Odpočiňte si a zrelaxujte se v oblíbeném letovisku Lučivná.

O ubytování

Hotel Končistá **** se nachází v malebné obci Lučivná ve stínu Vysokých Tater a tvoří skvělý výchozí bod pro turistické, relaxační a v zimě i lyžařské cíle. Zajeďte si odpočinout do AquaCity Poprad (12 km), vydejte se napříč Tatranským národním parkem, vystoupejte třeba na Gerlachovský štít, projeďte se unikátní pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok (25 km), poznat špetku místní historie do skanzenu Pribylina (41 km), trochu dechberoucí přírody do nedalekých jeskyň (Važecká jeskyně, 17 km), k Mengusovskému jezeru (7 km) či Štrbskému plesu (18 km) či vodopádu Skok (19 km), v zimě určitě nevynechte vyhlášený ski areál Lopušná Dolina (5 km) či na Štrbském Plese (19 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných dvoulůžkových pokojích se satelitní TV, telefonem, internetovým připojením a minibarem. Vybavení koupelny zahrnuje WC, sprchový kout a fén na vlasy. Hotel nabízí svým hostům velmi příjemnou a komorní atmosféru.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace hotelu vás překvapí svou impozantností. Panorama štítů Vysokých Tater zalitá paprsky slunce dotváří jedinečnost gastronomického zážitku. Buďte si tak jistí, že si své snídaně i večeře formou bufetu náramně užijete.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum nabízí vířivku, finskou, infra a parní saunu, ochlazovací bazén a 4 zážitkové sprchy.K dispozici vám bude i bazén s protiproudem, chrličem, hydromasážní lavicí s výhledem na štíty Tater a s masážními tryskami ve stěnách. Pro dokonalý odpočinek si můžete v hotelu objednat i masáže.

Hotel Končistá ****

Hotel Končistá ****

Hlavná 199 , Lučivná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
GOEX s.r.o. IČ: 31378676


+421 52 446 84 96

recepcia.koncista@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
2,7 km
Aquapark
12 km
Sjezdovka
0,6 km