Horský hotel Ostredok *** leží uprostřed centra turistického střediska Jasná. Přes den se vypravte do Stanišovské jeskyně či na sjezdovku, večer si užijte relaxaci ve wellness s vířivkou a saunami.

O ubytování

Nízké Tatry jsou nevyčerpatelným zdrojem zábavy, krásné přírody a sportovního vyžití. Užijte si pobyt v Hotelu Ostredok ***, který se nachází v centru turistického střediska Jasná. K mnoha krásným vyhlídkám či přírodním úkazům to budete mít pár kroků, k rozhledně Ostredok se dostanete za 4 minuty chůze, k Naučné stezce Demänovská dolina za 6 minut a ke krásnému Vrbickému plesu za 10. Slavné Demänovské jeskyně, jejich návštěvu nesmíte vynechat, jsou pak vzdáleny mezi 4 a 6 km.

V zimě to k lyžařským vlekům budete mít, co by kamenem dohodil, lyžařské středisko Jasná se nachází jen 500 m od hotelu. Vyzkoušet můžete také Ski centrum Demänová (11,6 km), Ski Opalisko (22,7 km), Ski centrum Žiarce v Pavčině Lehotě (10,2 km) nebo Ski Javorovica v Liptovském Jánu (23,4 km). A za relaxem se stavte do 17 km vzdálené oázy zábavy a odpočinku, Aquaparku Tatralandia. Dokonce se v okolí najde i řada termálních pramenů. Z těch čerpá například Vodní park Bešeňová (30,3 km) nebo Aqua Vital Park v Lúčkách (34,6 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC, satelitní TV, telefon a možnost připojení k WiFi.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 33 m² a najdete v něm manželskou postel, psací stůl s židlí a lavici k posezení.

  • Apartmán má plochu 50 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s velkou pohovkou a kuchyňským koutem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Ostredok by Iglobros si pochutnáte na slovenské kuchyni, mezinárodních specialitách i nefalšované italské pizze. Žízeň uhasíte řízným pivem z Rakovníku a kvalitním vínem ze Svätého Jura.

Kde budete relaxovat?

Odhoďte každodenní stres ve wellness centru s finskou saunou a venkovní vířivkou, která skvěle uvolní vaše namožené svaly. Hotelové wellness nabízí také velkou škálu procedur a masáží, ze kterých si vybere úplně každý.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v restauraci k dispozici dětský koutek, rodiče si tak v klidu mohou posedět nad šálkem kávy a mít své ratolesti stále na dohled.

Hotel Ostredok ***

Hotel Ostredok ***

Jasná 101 , Demänovská dolina
Slovenská republika

Provozuje společnost:
bigos s.r.o. IČ: 46817476


+421 908 706 121

recepcia@ostredok.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
14,7 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
1,3 km