Vyskočte z vlaku každodenních starostí a užijte si bazén, sauny, relaxační proceduru a all inclusive nápoje po celou dobu pobytu. To vše v Hotelu ELAND ***, který sídlí v pohádkovém prostředí NP Pieniny.
Vyskočte z vlaku každodenních starostí a užijte si bazén, sauny, relaxační proceduru a all inclusive nápoje po celou dobu pobytu. To vše ve Wellness Rezortu ***+ Eland, který sídlí v pohádkovém prostředí NP Pieniny.

Vyberte si ALL INCLUSIVE variantu a těšte se navíc na neomezenou konzumaci nápojů v Lobby baru (denně, 12:00 - 21:00 hodin). Na výběr budete mít:

  • Různé druhy kávy, čajů, minerální vody, 4 druhy 50% džusů, Pepsi Colu, 7UP, Mirindu a Tonic
  • Sudové bílé i červené víno, láhev sektu pro dvě osoby s konzumací v Lobby baru
  • Sudové pivo Bernard a nealkoholické pivo Bernard
  • Likéry: vaječný, čokoládový, karamelový, višňový, pomerančový, banánový, pepermintový
  • Destiláty: vodku, borovičku, slivovici, hruškovici, meruňkovici, malinovici, tuzemský rum, gin, karpatskou horkou, brandy, zázvorovici a trenčianské hradné

Rozmazlujte se ve wellness

Součástí rezortu je i nově zrekonstruované wellness centrum s bazénem a Vitální svět - komplex vodních i parních zařízení, ve kterých můžete rozmazlovat své tělo.Patří sem finská a infra sauna, parní eukalyptová sauna, parní sauna s alpskými bylinkami, solné tepidárium nebo Kneippův chodník.

Vyzkoušet můžete i procedury relaxačního centra od klasických relaxačních masáží, až po nejrůznější zkrášlovací nebo očistné procedury.

Hotel ELAND ***

Hotel ELAND ***

ul. SNP 219 , Spišská Stará Ves
Slovenská republika

Provozuje společnost:
FOR PARTNERS, s. r. o. IČ: 48054089


+421 908 967 429

info@penzioneland.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování