Lazy pod Makytou, místo, kde zažijete tu nejlepší zimní dovolenou v oblíbeném hotelu František. Hotel leží jen 100 m od nejbližšího vleku a 500 m od Ski Čertov. V ceně dítě do 14,9 let zdarma a 10% sleva na ski passy.

O ubytování

Horský Hotel František se nachází uprostřed malebné přírody pohoří Javorníky jen 5 km od hranic s Českem. Jedná se o oblast velmi oblíbenou u turistů i cykloturistů. Během výletů po trasách všech obtížností se před návštěvníky otevírají nádherné výhledy na idylické doliny, horské louky a rozsáhlé lesy s bohatou faunou i flórou. Na kole i pěšky můžete zdolat vrcholy Kohútka (4 km), Stolečný vrch (5 km), Velký Javorník (14 km) a Malý Javorník (10 km). Součástí Javorníků jsou i Pulčínské skály (17 km) s charakteristickými pískovcovými skalními útvary a Čertovy skály (22 km). Za loukami plnými orchidejí a dalších vzácných rostlin se vydejte na Galovské lúky (10 km). V bezprostřední blízkosti hotelu leží lyžařský areál Ski Čertov Javorníky (1 km). Další možnosti zimních sportů nabízejí i další dva vynikající lyžařské areály SKI Centrum Kohútka (4,5 km) a SKI Centrum Javorníky (4 km). Okolí je protkáno také mnoha trasami pro běžkaře, nejoblíbenější z nich je Beskydsko-Javornická běžecká magistrála.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném pokoji s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si každé ráno pochutnáte na bufetové snídani. Večer se podávají servírované dvouchodové večeře s možností výběru z menu. Najdete zde i příjemnou kavárnu, kde si můžete dát oblíbený nápoj nebo něco dobrého na zub.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je vnitřní bazén.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká v hotelu spousta zábavy a her. Venku se nachází multifunkční hřiště s umělým povrchem, travnaté hřiště i trampolína. Nechybí ani oblíbené ohniště. Uvnitř hotelu je herna se stolním tenisem.

Něco navíc

Milovníci zimních sportů ocení úschovnu lyží. Po dni stráveném v horách přijde vhod televizní místnost s DVD přehrávačem.

Hotel František

Hotel František

Čertov 667 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Relax Čertov s.r.o. IČ: 48340847


+421 917 913 405

recepcia@hotelfrantisek.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,9 km
Sjezdovka
1,2 km