Pro dokonalou relaxaci nemusíte jezdit až k Mrtvému moři. Stejné regenerační účinky má totiž léčivá voda ve slovenské Podhájske. Vyberte si svůj ideální pobyt v rekreačních zařízeních Alfa a užijte si slevu do lázní.

O ubytování

Penzion Alfa leží přímo v centru Podhájské a ke známému termálnímu koupališti dojdete za 10 minut. Kromě relaxu v termální léčivé vodě objevujte krásy okolí, například miniskanzen s fontánou (850 m), zříceninu Mariánska Čeľaď (4,2 km), popřípadě navštivte cca 30 km vzdálenou Levici se všemi jejími krásami.

Kde budete spát?

V každém studiu je pro hosty k dispozici TV, kuchyňský kout se základním vybavením a ledničkou, samozřejmostí je také vlastní koupelna se sprchou. Díky ubytování ve studiích budete mít dostatek klidu a pořádně si tak během své dovolené odpočinete.

Kde budete relaxovat?

Ubytujte se v Penzionu Alfa přímo v Podhájské a léčivou vodu termálních lázní si užijete opravdu naplno. Můžete si zde také dopřát relax v jedinečných Římských lázních, kde na vás čeká Kleopatřina koupel, jakuza či bylinková a solná sauna. Kromě známé finské sauny určitě navštivte i netradiční slovenskou saunu.

Penzion Alfa

Penzion Alfa

Belecká 72 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Martin Tvrdoň IČ: nemá


+421 903 381 689

tvrdon@podhajska.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,7 km