Užijte si jedinečný relaxačně-rehabilitační pobyt ve známých slovenských lázních, procedury od zkušených profesionálů i chutnou polopenzi. Navíc s sebou můžete vzít i vnoučka, děti do 11,9 let mají pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Satelit *** se nachází v centru lázeňského města Piešťany jen 500 m od lázeňského ostrova a přímo u pěší zóny. Příjemnou procházkou se dostanete do historického centra města jen za pár minut, u Kolonádového mostu budete za 7 minut chůze. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen) lázeňských památkách města a množství turistických stezek. Vydejte se například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km). Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), na brusle na inline dráhu (200 m) nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 48 standardně vybavených pokojů nebo v jednom ze 4 apartmánů. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi, telefonem, radiobudíkem a trezorem a především balkonem s posezením. Nechybí koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je i restaurace , kde si ubytovaní hosté mohou dopřát chutné snídaně podávané formou bufetu. Na večeře se těšte na mezinárodní speciality v rámci dvouchodového menu.

Kde budete relaxovat?

Hlavní předností hotelu je wellness, kde si užijete mnohé procedury jako například bahenní či kořenový zábal a mnoho dalšího. Uvolníte se a všechny starosti se rozplynou ve vířivce, v soláriu, při aerosolové koupeli nebo v jedné z 3 saun (infra, suché nebo parní). Dopřejte si zde také masáž.

Hotel Satelit ***

Hotel Satelit ***

Námestie J. Murgaša 3 , Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Activa SK s.r.o. IČ: 47043393


00 421 33 77 258 33

recepcia@hotelsatelit.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,5 km
Sjezdovka
20 km