Doslova královský pobyt plný relaxace i historie zažijete v zámeckém hotelu Kaštieľ Mojmírovce **** s bazénem, wellness a chutnou polopenzí. Na dosah je termální koupaliště Podhájská, ale i historické památky.

O ubytování

Honosný zámecký Hotel Kaštieľ Mojmírovce **** leží v obci Mojmírovce blízko okresního města Nitra, které nabízí spoustu míst k vidění. Jednou z jeho nejnavštěvovanějších památek je Nitranský hrad (16 km) s bohatou historií sahající až do 9. století. Dále ve městě stojí za vidění Kluchův palác (17 km) s monumentální sochou Atlanta, Malý a Velký seminář s diecézní knihovnou (17 km), kostel sv. Petra a Pavla (17 km) nebo Zoborský klášter svatého Hippolyta (27 km) z 9. století.

Samotná obec Mojmírovce může zájemcům o historii, ale i milovníkům vína nabídnout Regionální muzeum Mojmírovce (400 m) s expozicí věnovanou vinařství nebo Urmínský mlýn (550 m), díky kterému se dozvíte, jak se vyráběla mouka na začátku minulého století.

Pokud se v létě budete chtít vykoupat, můžete zamířit k vodní nádrži Kráľová (36 km) nebo na Termální koupaliště Podhájská (40 km). Celoročně si však můžete jít zaplavat a odpočinout do ThermalParku Nitrava (7 km).

Kde budete spát?

Dopřejte si pobyt na místě, kde se historie mísí s luxusem. Krásně vybavené pokoje se stylovým nábytkem nadchnou i ty nejnáročnější zákazníky. Hotel nabízí několik variant pokojů, ze kterých si můžete vybrat podle vašich specifických preferencí.

Útulný podkrovní pokoj Business – Depandance (14 m²) disponuje dvěma oddělenými lůžky, satelitní televizí, klimatizací a WiFi připojením. V soukromé koupelně pak najdete sprchový kout.

Honosný pokoj Comfort – Depandance (22 m²) je větší, komfortnější a díky manželské posteli také ideální pro páry. Vybavení je stejné jako v pokoji Business, ale navíc v něm najdete minibar, trezor, pohovku a bezbariérový sprchový kout.

Věžový apartmán – Depandance nabízí dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Tento mezonetový apartmán je jako stvořený pro odpočinek. Kromě běžného vybavení se v něm totiž nachází prostorný obývací pokoj, krb, ložnice v poschodí a v koupelně vana.

Součástí pokoje Standard – Hotel (14m²) je televize, WiFi připojení, minibar a trezor, kam si v případě potřeby můžete uložit cennosti. Stejně jako pokoj Business má dvě oddělená lůžka.

V prostorném pokoji Comfort – Hotel (22 m²), laděném do úchvatného historického stylu, je kromě stejného vybavení jako na pokoji Business také pohovka, trezor a minibar. Navíc z něj budete mít výhled do nádherného zámeckého parku.

Krásný prosvětlený Žlutý apartmán – Hotel disponuje ložnicí s manželskou postelí, přistýlkou, prostorným obývacím pokojem a koupelnou s vanou. Stejně jako v předchozích pokojích se tu dočkáte satelitní televize, minibaru, trezoru a WiFi připojení. Z oken se budete moci kochat okouzlujícím anglickým parkem.

V obrovském Prezidentském apartmá – Hotel (108 m²) na vás budou čekat dvě dvoulůžkové ložnice, dvě přistýlky a rozlehlý obývací pokoj. Kromě toho tu najdete také standardní vybavení s minibarem a trezorem a koupelnu s vanou. Z oken budete mít výhled do nádherného anglického parku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si vychutnáte skutečné kulinářské lahůdky v báječné atmosféře, ze které přímo dýchá historie. Krásná výzdoba restaurace je laděná do mysliveckého stylu s trofejemi a tematickými obrazy, díky které se z jídla stane nezapomenutelný zážitek.

Součástí restaurace je Bílý salón, kde si každé ráno vychutnáte snídaně, ať už formou bufetu, nebo servírované. Těšit se můžete i na večeře, u kterých si budete moct vybrat z bohaté nabídky bufetu, anebo na vás budou čekat dva servírované chody.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu na zámku si navíc užijete vstup do wellness centra. Najdete zde pestrou škálu míst k relaxaci.

K dispozici je vám hned několik druhů saun: finská suchá sauna s ochlazovacím bazénem, parní solná sauna i parní bylinková sauna. Po sauně se můžete zchladit ve sprše s masážními hlavicemi, užít si kneippovu lázeň nebo si zaplavat v bazénu o délce 25 m. Odpočinek můžete završit relaxací ve vířivce.

Něco navíc

V ubytování si budete moci zahrát bowling nebo si zajít do vinného sklípku. V prostorách hotelu se také nachází střelnice.

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Hotel Kaštieľ Mojmírovce ****

Mojmírovce 919 , Mojmírovce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
KAŠTIEĽ MOJMÍROVCE, a.s. IČ: 34104780


+421 377 798 201

recepcia@kastielmojmirovce.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
15 km
Zastávka
0,2 km