Vyzkoušejte na vlastní kůži kouzlo Piešťan. V Harmony Rezortu si pro vás připravili polopenzi, klasickou masáž a elektroléčbu, užít si můžete i bonus v podobě zábalu. Navíc zvýhodněná strava pro seniory.

O ubytování

Harmony Rezort *** v Piešťanech leží v těsné blízkosti vodní nádrže Sĺňava. Pokud hledáte tichý areál obklopený přírodou, ve kterém budete moci nerušeně relaxovat, pak jste na správné adrese. Zároveň ale najdete v okolí dostatek možností pro kulturní vyžití. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen lázeňských) památkách města, množství turistických stezek, například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km). Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), na brusle na inline dráhu (200 m) nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Plně zrekonstruovaný resort tvoří 20 pokojů. Každý pokoj má pohodlnou postel, televizi a vlastní koupelnu. Některé pokoje a apartmány mají balkon, dostupná je i velká terasa s výhledem na areál a rekreační část Sĺňavy.

Na čem si pochutnáte?

Každý den se v Harmony Rezortu můžete těšit na bohaté snídaně podávané formou bufetu. Po dni plném procedur a odpočinku si dopřejte chutnou večeři. Zajít si tu však můžete i na oběd a něco dobrého.

Kde budete relaxovat?

Přímo v rezortu můžete relaxovat v sauně, nebo zajít do solária či fitness centra. Dopřejte si tu také jednu z procedur - zábaly, masáže nebo třeba oxygenoterapii.

Cestujete s dětmi?

Pro malé ratolesti je zde dětské hřiště s možností vyvádění na trampolíně nebo kolotoči.

Něco navíc

Areál dále tvoří pečlivě vybudovaný park, japonské posezení, místo na grilování, koliba a tenisové kurty.

Harmony Rezort ***

Harmony Rezort ***

Rekreačná 9 , Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Harmony Rezort s. r. o. IČ: 53081030


+421 902 836 694

director@harmonyrezort.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Vzdálenost od lázní
3,6 km
Zastávka
3,3 km
Aquapark
0,7 km