Užijte si dovolenou v krásné přírodě Oravy. V penzionu Zelený Dom se těšte na bazén, saunu, solnou jeskyni, fitness, ale i na polopenzi a slevy na koupání v termálních lázních či aquaparku. Perfektní dovolená může začít.

O ubytování

Vydejte se do rodinného Penzionu Zelený Dom a užijte si nádhernou přírodu u hranic s Polskem v malebné oblasti Oravy, v obci Vitanová. Penzion je vzdálen jen 7 km od města Trstená a 7 km od aquaparku Oravice. Blízko to budete mít do lázní Chochołowska (10 km) hned za hranicemi, k Oravské přehradě (13,5 km) či do Muzea oravské vesnice v Habovce (15 km).

Navštivte Slanický ostrov (20,8 km) s barokním kostelíkem, ve kterém najdete několik historických a uměleckých expozic. Zajet si můžete i k Oravskému hradu (41,3 km), který patří k nejvýznamnějším památkám hradního stavitelství na Slovensku. O kus dál najdete slavnou Oravskou lesní železnici (50,7 km). Ta je světovým technickým unikátem a proveze vás 7 km dlouhou trasou s panoramatickými výhledy.

V zimě nechybí ani ski areály pro lyžaře, z nichž nejbližší, Ski Center Vitanova, je vzdálen jen 1,8 km. Otestovat můžete také sjezdovky Skiparku Oravice (6,9 km) a hned za hranicemi najdete město Zakopané (25,7 km), ráj zimních sportů obklopený 16 km sjezdovek, vhodných zejména pro zkušenější lyžaře.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 63 dvoulůžkových pokojů s ledničkou, varnou konvicí, satelitní televizí a rádiem. V pokojích nechybí ani samostatná koupelna, potěší také terasa.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu se můžete těšit na chutnou a vydatnou stravu. Servírují se zde snídaně podávané formou bufetu či večeře. Zavítat můžete i do kavárny v penzionu.

Kde budete relaxovat?

Potřebujete si odpočinout? Tak to oceníte malé wellness centrum s krytým bazénem, solnou jeskyní a finskou saunou.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká dětské hřiště s prolézačkami i skluzavkou.

Něco navíc

V prostorách penzionu si můžete zacvičit ve fitness centru. Milovníci pohody ocení i altán s grilem.

Penzión Zelený Dom

Penzión Zelený Dom

Vitanová 319 , Vitanová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ing. Darina Tomajková IČ: 33246467


00421 43 53 94 353

zelenydom@orava.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
10 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
7 km
Sjezdovka
1,8 km
Běžkování
27,5 km