Láká vás aktivní dovolená nabitá zážitky nebo spíš oddych v bazénech? Obojí si můžete dopřát v Apartmánech Telgárt. Resort se nachází na rozhraní tří národních parků. Vydejte se na túry, nebo za osvěžením do aquaparků.
Láká vás aktivní dovolená nabitá zážitky nebo spíš oddych v bazénech? Obojí si můžete dopřát v Apartmánech Telgárt. Resort se nachází na rozhraní tří národních parků. Vydejte se na túry, nebo za osvěžením do aquaparků.

Rezort na rozhraní tří národních parků

Apartmánový komplex Telgárt je situovaný v tichém horském prostředí na rozhraní tří národních parků: Nízké Tatry, Muránska planina a Slovenský raj. Je oázou klidu, která poskytuje nádherné výhledy i zázemí pro každodenní výlety. Užít si tady můžete dovolenou našlapanou zážitky i ničím nerušený oddech.

Vybrat si můžete ubytování v apartmánech Junior nebo Classic.

Apartmány Junior jsou vhodné především pro páry vyrážející za dobrodružstvím do hor. Apartmán tvoří jedna místnost s manželskou postelí, má vlastní koupelnu a vybavenou kuchyňku.

Apartmány Classic oceníte, chystáte-li se na rodinnou dovolenou. Skládá se ze dvou pokojů. V jedné je manželská postel, v druhé gauč pro 2 osoby a kuchyňské zázemí. Samozřejmostí je vlastní koupelna. Tento typ je vhodný pro 4 osoby.

Lahodná strava jen z kvalitních surovin

V komplexu se nachází restaurace Meander, ve které si vychutnáte skvělou polopenzi. Vychutnat si tu můžete slovenské speciality připravené jen z kvalitních surovin.

Výtečné jídlo můžete doplnit třeba kávou nebo láhví dobrého vína.

Do přírody pěšky i na kole

Okolí komplexu je doslova napěchované trasami, které můžete zdolat pěšky nebo na kole. Zvolte si dle svých možností tu pravou právě pro vás a vyrazte.

Projděte se třeba na Kráľovu holu (z Telgártu 11 km), k hradu Muráň nebo zavítejte do Slovenského ráje. Pro cyklisty je tady třeba Zelená stuha Horehronia o délce 48 km. Podrobný popis všech tras si přečtěte zde.

Dovádění v termálech

Pokud si budete chtít vyčlenit čas i na dovádění v bazénech, zajeďte si do Popradu. Do Aquacity Poprad (cca 30 km) máte slevu v ceně balíčku. O kousek dál (cca 45 km) se nachází Thermalpark Vrbov s deseti bazény a teplotou vody do 38 °C.

Apartmány Telgárt

Apartmány Telgárt

Telgárt 503 , Telgárt
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Telgárt Services s. r. o. IČ: 44542259


+421 917 519 923

info@telgartapartmany.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování