Objevte kouzlo lázeňského prostředí Malých Bielic. Ubytujte se v penzionu Kalinka se snídaní a večeří formou à la carte, vstupem do bazénů, vířivky i nových saun. Penzion leží jen kousek od oblíbených lázní Malé Bielice.

O ubytování

Penzion Kalinka stojí ve výborné lokalitě v lázeňském městečku Malé Bielice, které leží na úpatí slovenského pohoří Tríbeč. Pokud hledáte destinaci pro odpočinkovou dovolenou, pak jste právě našli, co jste hledali. Penzion se nachází jen kousek od proslulých Termálních lázní Malé Bielice, které vás zvou na jedinečný relax v bazénech s ozdravnou vodou.

Termály Malé Bielice (400 m) jsou místem jako stvořeným pro odpočinek spojený s mnoha zdravotními benefity. Zdejší minerální voda o teplotě 27 až 38 °C působí blahodárně na pohybový aparát, nervovou soustavu a pomáhá s rehabilitací a regenerací celého organismu. Nejenže koupelemi v teplé vodě prospějete svému tělu, pohoda v bazénech i legrace na atrakcích vnesou do vašich dnů radost a pohodu.

V lázních najdete 2 vnitřní bazény (klidový a hydromasážní) a 3 venkovní relaxační bazény, u kterých v létě zabaví vaše ratolesti tobogány, skluzavky, trampolíny a dětské hřiště. Dospělým zase vykouzlí úsměv na tváří saunové centrum nebo nabídka masáží. V neposlední řadě si zasportujete ve fitness centru nebo na in-line dráze.

Lázně jsou jednoznačně nejlákavější atrakcí regionu, kdyby vás ale pobyt u bazénu přece jen omrzel, vydejte se poznávat i jiná zajímavá místa. Kousek od ubytování najdete Hvězdárnu v Partizánskom (1,4 km), která nabízí pozorování hvězdného nebe pro veřejnost. Za tajemnou historií se zase vydejte na zříceninu hradu Uhrovec (19 Km) nebo hrad Hrušov (27 km).

Na krásnou procházku vás zvou naučné stezky v CHKO Ponitřní (45 km), kde ve svěží přírodě žijí vzácní ptáci. A pokud by vám relax v Malých Bielicích nestačil, objevte nedaleké Lázně Bojnice (30 km) s pohádkovým zámkem a zoologickou zahradou.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve standardně zařízených apartmánech s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem s rychlovarnou konvicí a nádobím. Všechny pokoje mají televizi a jsou klimatizované. V objektu je bezplatné WiFi připojení.

Na výběr máte z těchto variant:

  • Apartmán 2+0 je určený pro dvě osoby, které se vyspí na manželské posteli nebo dvou oddělených lůžkách. Pokoj má k dispozici jídelní stůl, prostornou šatní skříň a noční stolky s osvětlením. V koupelně je sprchový kout a toaleta.

  • Apartmán 2+1 má stejné parametry jako předchozí varianta, ale počítá s možností přistýlky, a tak můžete na výlet vyrazit ve třech. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, dále jídelní stůl a šatní skříň.

  • Dvoupokojový apartmán pojme 5-6 hostů a skvěle se tak hodí pro větší rodinu nebo partu přátel. Najdete v něm jídelní stůl, šatní skříně a soukromou koupelnu se sprchou a WC.

  • Třípokojový apartmán je vhodný až pro 6 osob. Součástí jeho vybavení je podobně jako u ostatních alternativ vlastní koupelna se sprchou a toaletou, šatní skříně a jídelní stůl.

Na čem si pochutnáte?

K penzionu patří příjemná restaurace, bar a letní terasa. Po celý den si tu pochutnáte na kvalitní stravě formou à la carte, tedy podle toho, na co máte zrovna chuť. Pokud je součástí vašeho balíčku polopenze, zavítáte do prostor restaurace také na servírované snídaně a večeře.

Chutné jídlo zapijete oblíbeným nealkoholickým nebo alkoholickým nápojem na baru, kam se posadíte do pohodlných gaučů. V prostorách restaurace se nejen najíte, ale i zabavíte, a to na tanečním parketu nebo společenské audiovizuální místností.

Kde budete relaxovat?

Nechte své tělo i duši odpočinout v termálních bazénech s mineralizovanou, hydrouhličitanovou a vápencovo-hořečnatou vodou, které jsou pro vás přichystané přímo v prostorách penzionu. Ponořte se do vířivého bazénu s teplotou vody až 37 °C nebo si zasportujte v plaveckém termálním bazénu s teplotou vody až 30 °C.

Vyzkoušejte některou z nově zrekonstruovaných saun – finskou, infra nebo páru.

Pouhých 5 minut chůze od penzionu navíc najdete populární Termální lázně Malé Bielice s 5 termálními bazény, saunovým světem a dětskými sezónními atrakcemi.

Něco navíc

Sportovní zážitky vás čekají i jinde než v bazénu. Zahrajte si kulečník nebo stolní tenis.

Penzión Kalinka

Penzión Kalinka

Malé Bielice 209 , Partizánske
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DUREJE JÁN s.r.o. IČ: 47036745


+(421) 387 496 509

penzionkalinka@skylan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Vzdálenost od lázní
20 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
50 m
Sjezdovka
35 km
Běžkování
35 km