Krásná příroda plná lesů a rybníků, chutná a vyvážená strava, neomezený vstup do vnitřního bazénu - to vše vás čeká v osobně ověřeném hotelu Relax Inn ***. Navíc se můžete těšit i na masáž, vstup do sauny nebo minigolf.
Krásná příroda plná lesů a rybníků, chutná a vyvážená strava, neomezený vstup do vnitřního bazénu - to vše vás čeká v osobně ověřeném hotelu Relax Inn ***. Navíc se můžete těšit i na masáž, vstup do sauny nebo minigolf.

Hotel stvořený k relaxaci v poklidné lokalitě

Užijte si ten pravý relax v hotelu Relax Inn *** v Šoporni uprostřed krásné slovenské přírody. Obec leží hned u vodní nádrže Kráľová, v zalesněném okolí naleznete ještě několik dalších rybníků. Užít si tak můžete nejen romantické procházky a klid, ale také plavbu na kajaku.

Pohodlné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a LCD TV nabízí uklidňující výhled, většina z nich má navíc i balkon.

V místní restauraci na vás čeká bohatá polopenze s kontinentální rozšířenou snídaní a večeří. Do restaurace si můžete zajít také na oběd a po celou dobu pobytu si tedy nemusíte dělat starosti s jídlem, chybět vám nebude vůbec nic.

Navštívit můžete i hotelový bar, kde si určitě vyberete z nabídky kvalitních slovenských vín, čepovaného piva Černá Hora a nealko nápojů včetně výborné kávy.

Bazén, sauna i masáže

V hotelovém wellness centru naleznete krytý vyhřívaný bazén s teplotou vody 31 °C a výhledem na okolní přírodu, dále lze využít suchou saunu s ochlazovacím bazénkem, do které máte v rámci balíčku 1x vstup zdarma. Těšte se také na masáž zad.

Otvírací hodiny wellness:

Všední dny (12:00 - 22:00 hodin) , víkend (8:00 - 22:00 hodin). V případě nerealizace dětského koupání je wellness k dispozici od 8:00 - 22:00 hodin i ve všední dny.

Masáže a zábaly lze využít denně od 8:00 do 22:00 hodin.

Relaxujte a objevujte

  • Termální koupaliště Diakovce (17 km) navštivte v případě, že vám nebude stačit vyhřívaný hotelový bazén.
  • Termální koupaliště Vincov les (20 km) nabízí vnitřní bazény s léčivou termální vodou, která pomáhá na bolesti kloubů i kožní onemocnění. Vstupné na tři hodiny vyjde v zimní sezoně na 6 €/osoba.
  • Městské hradby v Trnavě (23 km) nabízí příležitost prohlédnout si středověké opevnění slovenského města. Většina podobných hradeb byla zbourána již v 18. století.
  • Bratislava (60 km) nabízí velké množství kulturního vyžití, historické památky i další lákadla. Ve slovenské metropoli se můžete zastavit třeba po cestě.
Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Hotel Relax Inn *** (Šoporňa)

Šoporňa - Majšín , Šoporňa
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Relax Inn West a. s. IČ: 44244479


+421 31 787 42 31

hotel@relaxinn.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná