Vydejte se na rodinnou dovolenou do nádherné slovenské přírody a ubytujte se ve 3* Welllness Hotelu Javorník. Těšte se na polopenzi z čerstvých surovin, výborné valtické víno, vířivku, sauny nebo 40% slevu na masáž.

O ubytování

Wellness Hotel Javorník *** se nachází ve slovenské obci Lazy pod Makytou jen nedaleko československých hranic. Pobyt si zde užijete zejména v zimě, protože přímo z hotelu máte přístup na skvělou sjezdovku Ski Čertov Javorníky, 6,2 km od hotelu se pak nachází další skvělé lyžařské středisko Kohútka. V okolí však naleznete i nespočet turistických tras po slovenské i české straně. Vydejte se třeba poznávat Velké Karlovice (20 km), město Púchov (22 km), do Bike parku Kyčerka (22 km), relaxovat do Lázní Nimnica (27 km) či na Rozhlednu Čubův kopec (28 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí příjemné ubytování v klasických pokojích, kdy v každém z nich najdete televizi s plochou obrazovkou, WiFi připojení, psací stůl s židlí a vlastní koupelnu s WC a sprchou. Z pokoje budete mít výhled na klid lesa.

Na čem si pochutnáte?

Příjemný pobyt Hotelu Javorník umocní i hotelová restaurace s příjemným posezením v moderních a v elegantních prostorách. Výsadou je však skvělá kuchyně. Hotel nabízí denní a obědové menu i výběr z á la carte menu, kdy veškeré pokrmy jsou připravovány ve spolupráci s farmáři z okolních Javorníků či z Valašska. Nechybí ani široká nabídka vynikajících moravských vín, vychlazené české pivo, domácí uzeniny a milý, vstřícný personál.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí skvělé wellness centrum s vířivkou s výhledem na okolní přírodu, tradiční parní a finskou saunu, ochlazovací vědro a sprchovou oázu. Najdete zde také infra saunu a vyhřívaná lehátka v odpočinkové zóně.

Cestujete s dětmi?

Děti potěší také dětské hřiště.

Něco navíc

Najdete zde i kulečník, úschovnu jízdních kol, ohniště pro vaše opékání a na vaše turistické výlety vám na recepci zapůjčí hůlky na Nordic walking.

Wellness Hotel Javorník ***

Wellness Hotel Javorník ***

Lazy pod Makytou 646 , Lazy pod Makytou
Slovenská republika

Provozuje společnost:
KMGG s.r.o. IČ: 51680700


+421 424 111 266

info@hoteljavornik.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
28 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
10 m