Užijte si nezapomenutelnou dovolenou ve Vysokých Tatrách. Čeká na vás ubytování v penzionu Skitour se snídaní a také celodenní vstupenka do populárního AquaCity Poprad.
Užijte si nezapomenutelnou dovolenou ve Vysokých Tatrách. Čeká na vás ubytování v penzionu Skitour se snídaní a také celodenní vstupenka do populárního AquaCity Poprad.

Odpočiňte si pod Tatrami

Penzion Skitour se nachází uprostřed národního parku Vysoké Tatry v obci Stará Lesná. Útulné ubytování s rodinnou atmosférou si zamilujete také díky skvělé poloze, ze které to máte všude kousek. Například v Tatranské Lomnici jste autem za několik minut.

V penzionu Skitour vás čekají pokoje Standard s WiFi připojením. Součástí každého pokoje je také vlastní sociální zařízení se sprchou. Připraveny jsou pro vás dvoulůžkové, třílůžkové i rodinné pokoje, které mají také vlastní kuchyňku.

Volný čas můžete trávit ve společenské místnosti s TV/SAT, kde najdete také dětský koutek.

Penzion v samém srdci Tater

Penzion Skitour leží v tak skvělé lokalitě, že nebudete vědět, co podniknout dřív. Okolí je ideální pro milovníky turistiky i nadšené obdivovatele přírodních scenérií.

Zkuste zdolat některé z místních vrcholků, svezte se lanovkou nebo vytáhněte na dovolenou kola a projeďte se krásným okolím.

Aquacity Poprad - pořádná dávka relaxace

Pokud chcete zažít opravdovou dávku relaxace, využijte svůj celodenní vstup zdarma a zamiřte do aquaparku AquaCity Poprad (přibližně 15 min. autem). Venkovní termální část a unikátní vnitřní dvoupodlažní wellness centrum uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Díky termálním pramenům jsou venkovní bazény příjemně vyhřáté a přístupné po celý rok. Kopec zábavy si užijete na mnoha atrakcích.

Těšte se na:

  • Venkovní i vnitřní termální bazény pro relaxaci i plavání.
  • Vitální svět se 7 saunami.
  • Inhalace, sanárium, tepidárium.
  • Laserové show ve vnitřních bazénech.
  • Relaxační zóny a mnoho dalšího.
Penzion Skitour

Penzion Skitour

Tatranská 186 , Stará Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Kišková Agnesa – SKITOUR – CK IČ: 10731849


+421 905 502 656

skitour@skitour.sk

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování