Zažijte úžasnou dovolenou v překrásném prostředí slovenských hor. Stravte každý den v jiné tatranské dolině, pak si dopřejte relax v sauně a lahodnou stravu. V ceně je také sleva do aquaparků + akce 7. noc zdarma.

O ubytování

Penzión Baďo **** v Staré Lesné je ideálním místem pro vaši dovolenou, kde si užijete zejména turistiku a překrásnou přírodu. Tatranská Lomnica leží jen 5 km od penzionu, díky čemuž budete mít na dosah Lomnický štít, Ski muzeum i bobovou dráhu. Kromě nádherných turistických cílů v podobě stoupání na okolní vrcholy zkuste třeba 7 km vzdálenou lanovku na Hrebienok, Astronomický naučný chodník (1,1 km), zabavit se v Tricklandii (6,3 km), poznat Kežmarský hrad (13,8 km) a odpočinout si do AquaCity Poprad (14 km).

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích s manželskými postelemi nebo oddělenými lůžky. Všechny jsou vybaveny satelitní televizí a WiFi připojením, nechybí samostatná koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu se nachází také prosklená restaurace, v níž si pochutnáte na výborné, typické, domácí slovenské stravě. Příjemné posezení si užijete také v kavárně. Večer si můžete zpříjemnit vínem.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek si dopřejte ve vířivce pro 2 osoby, následně se zahřejte ve finské sauně pro 4 osoby.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká dětský koutek s množstvím hraček a barviček, kde se zabaví nejen během deštivého dní. Přes dny plné slunce se vyřádí na venkovním hřišti s dřevěnými prolézačkami, skluzavkami i houpačkou.

Něco navíc

Pokud se ani na dovolené nechcete vzdát cvičení, navštivte fitness centrum s kardio zónou přímo v penzionu.

Penzión Baďo ***

Penzión Baďo ***

Slnečná 302 , Stará Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BADO s.r.o. IČ: 36472662


+(421) 903 714 695

info1@bado.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
5,5 km
Sjezdovka
4,5 km
Běžkování
4,5 km