Relaxační pobyt v hotelu Sun **** u nádherných Slunečních jezer v Senci. Čeká vás polopenze, hotelové wellness (vířivka, sauny, masáže) i bazény se slanou a sladkou vodou. Dítě do 5,9 let zdarma, platnost až do září.
Relaxační pobyt v hotelu Sun **** u nádherných Slunečních jezer v Senci. Čeká vás polopenze, hotelové wellness (vířivka, sauny, masáže) i bazény se slanou a sladkou vodou. Dítě do 5,9 let zdarma, platnost až do září.

Načerpejte nové síly v oblíbené slovenské lokalitě

Stylový hotel Sun **** leží přímo v areálu proslavených Slunečních jezer, které i v chladnějších dnech nabízí příjemné prostředí pro procházky a relaxaci.

Krásně zařízené dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, fén, trezor, WiFi připojení a možnost minibaru.

Hotelová restaurace nabízí široký sortiment jídel z drůbeže, vepřového masa a ryb. Děti si zase s radostí zkrátí chvíli v nádherném dětském koutku.


Luxusní wellness centrum je vám k dispozici

Kromě lahodných pokrmů si můžete v hotelu užít také moderně zařízené wellness. Tam jsou vám k dispozici kromě vnitřního bazénu s teplotou vody 26 °C také vířivky, finská, parní či infra sauna a odpočinkový prostor s lehátky, kde se dokonale uvolníte a zcela jistě zapomenete na starosti všedního dne.

Po celou dobu pobytu je vám neomezeně k dispozici také hotelové fitness centrum.


Atmosféra Slunečních jezer i bratislavské památky

Sluneční jezera dávají lokalitě okouzlující nádech. Možností ale máte o mnoho více.

Nedaleko hotelu se nachází unikátní Oáza sibiřských tygrů, muzeum včelařství, jezdecké centrum a za návštěvu stojí i samotné město Senec.

Na severní straně jezer najdete Aquapark Senec se 76 metrovým tobogánem a 25 metrovým vnitřním bazénem. Otevřený je každý den do 22:00 hodin. Součástí aquaparku je také relaxační SPA zóna.

Zatímco na výlety v přírodě jsou ideální nedaleké Malé Karpaty, tu pravou atmosféru města si můžete užít v pouhých 30 minut vzdálené Bratislavě. Mezi její nejznámější atrakce patří:

  • Bratislavský hrad
  • Unikátní modrý kostel
  • Vyhlídková UFO věž na mostě přes řeku Dunaj
Hotel Sun ****

Hotel Sun ****

Slnečné jazerá – sever , Senec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
HOTEL SUN, s.r.o. IČ: 50488074


+421 220 201 020

info@hotelsun.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Konferenční místnost
Česky hovořící personál
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
50 m
Zastávka
1 km
Aquapark
0,3 km
Sjezdovka
27 km