Kam za horskou turistikou? Zajeďte si na dovolenou do Vysokých Tater. Dle zvolené varianty vás čeká ubytování ve vile se snídaní nebo polopenzí. V ceně je i 15% sleva do termálního koupaliště Vrbov.

O ubytování

Vyrazte do Vysokých Tater a ubytujte se v obci Nová Lesná. Právě zde najdete Vilu Hana , která je oblíbeným útočištěm turistů. Starý Smokovec se světem kouzel Tricklandia, vyhlášenou pozemní lanovkou a dalšími lákadly je vzdálený přibližně 5 km. Zároveň se vám zde rozprostírá svět dechberoucí tatranské přírody, projděte si třeba Křížovou cestu až na Pěknou vyhlídku či Slavkovskou dolinu, vyjděte (nebo se vyvezte lanovkou) ke Skalnatému plesu (12 km) a pokud vám nevadí cestovat trochu dál, určitě nevynechte Štrbské Pleso (20,8 km).

Do většího města Poprad to odsud budete mít nějakých 12 km, kde po prohlídce města můžete zavítat za relaxací do AquaCity Poprad. V zimě si v okolí parádně zalyžujete v některém z blízkých lyžařských středisek – nejbližší je ski areál Pod Lesom (2 km), jen o kus dál na vás čeká Jakubkova lúka (6 km) a otestovat můžete i střediska v Tatranské Lomnici (8,5 km) nebo Areál běžeckého lyžování Tatraheim (8,9 km).

Kde budete spát?

V této útulné vile najdete celkem sedm pokojů s celkovou kapacitou 20 lůžek. Pocit pohodlí domova je tedy zaručen. V každém pokoji najdete ledničku, TV a rádio, nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. Ve společných prostorách pak budete moci využít jídelnu, větší televizi a kuchyň.

Na čem si pochutnáte?

Ve Vile Hana není klasická restaurace, dopřát si ale můžete kontinentální snídaně. Díky společné jídelně a kuchyni si navíc můžete občerstvení připravit podle svých představ i sami. V létě je k dispozici i venkovní gril.

Něco navíc

Ve vile najdete také společenskou místnost s hrami, za hezkého počasí se zase rozpohybujete u hry ping pongu.

Vila Hana

Vila Hana

Školská 183 , Nová Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Jozef Čonka IČ: 10723358


+421 948 203 013

vilahana183@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Aquapark
9 km
Sjezdovka
5 km
Běžkování
5,8 km