Pohodová dovolená v penzionu Banský Dom *** v klidné přírodě Štiavnických vrchů (střední Slovensko). Ideální místo pro lyžaře, turisty a UNESCO nadšence. V ceně je bohatá polopenze, wellness i celodenní skipas.
Pohodová dovolená v penzionu Banský Dom *** v klidné přírodě Štiavnických vrchů (střední Slovensko). Ideální místo pro lyžaře, turisty a UNESCO nadšence. V ceně je bohatá polopenze, wellness i celodenní skipas.

Nově zrekonstruovaný penzion v atraktivní lokalitě

Užijte si pohodovou dovolenou v oblasti Štiavnických vrchů, které jsou ideálním místem pro všechny milovníky přírody.

Penzion Banský Dom *** se nachází v jejich západní části v Hodrušské dolině a je nejstarší místní měšťanskou budovou, která sice prošla v roce 2015 rekonstrukcí, ale i přesto si dokázala zachovat všechny původní památkové prvky.

Hosté budou ubytováni v moderně zařízených pokojích s TV/SAT, minibarem a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Na výběr máte kuřácké a nekuřácké pokoje.

Po celou dobu pobytu si v restauraci penzionu pochutnáte na bohaté polopenzi. Těšit se tak můžete na snídaně podávané formou bufetu a večeři o 2 chodech, kde si budete moci vybrat z denní nabídky 2 hlavních jídel.

Starosti hoďte za hlavu ve wellness

V novém hotelovém wellness načerpáte nové síly a pročistíte myšlenky ve vířivce nebo odpočinkové místnosti. Něco pro své zdraví pak uděláte návštěvou parní či finské sauny a následovat samozřejmě musí ledové vědro, které organismus opět zchladí a vás příjemně nakopne k dalším aktivitám.

Okolí penzionu je plné UNESCO památek

Oblast Hodruša - Hámre je ideální pro milovníky turistiky, cyklistiky a památek. Při svém pobytu tak máte možnost vidět hned několik památek, které jsou zařazeny do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Za návštěvu stojí například objekt šachty Lill, Dolnohodrušský tajch, povrchové dobývky na žile Rabenstein a plno dalších.

Milovníci zimních sportů určitě ocení také lyžování v nedaleké Banské Štiavnici. V lyžařském středisku Salamandra resort na vás čeká nenáročná rodinná sjezdovka, na které se vydovádí děti i dospělí. Spojení nádherné přírody a krásného historického města pod vámi zaručuje skvělý výlet i v zimních měsících.

Další tipy na výlet:

  • Banská Štiavnica (UNESCO) - je malebné městečko, které se nachází v centru Štiavnických vrchů. Toto městečko je známé především díky tomu, že se zde těžilo velké množství zlata a stříbra.
  • Štola Glanzenberg - tato štola pochází ze 13. století, kdy se zde také začalo s těžbou zlaté rudy. Při příležitosti návštěvy Josefa II. byly uvnitř dokonce vybudovány schody, aby sám panovník mohl vidět, jak se zlato těží.
Banský Dom ***

Banský Dom ***

Hodruša Hámre č. 579 , Hondruša - Hámre
Slovenská republika

Provozuje společnost:
IMPA autoalarmy, s.r.o. IČ: 36718939


+421 455 382 725

recepcia@banskydom.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná