Dopřejte si pohodový pobyt v hotelu Horec ***, který leží v liptovském regionu. Až dvě děti do 14,9 let mají ubytování zdarma, mimo to vás čeká také rehabilitační procedura dle vlastního výběru nebo vířivka.
Dopřejte si pohodový pobyt v hotelu Horec ***, který leží v liptovském regionu. Až dvě děti do 14,9 let mají ubytování zdarma, mimo to vás čeká také rehabilitační procedura dle vlastního výběru nebo vířivka.

Rodinná dovolená v Penzionu Horec ***

Penzion Horec *** z oblíbené hotelové sítě Avena najdete v regionu Liptov - Jánská dolina, kousek od lyžařského střediska Jasná. Ubytování nabízí penzion ve dvou až třílůžkových prostorných pokojích, které mají vlastní koupelnu, TV/SAT a telefon.

Místní restaurace nabízí příjemné prostředí i kvalitní, vyváženou stravu. Přímo v penzionu se můžete těšit i na biliard, stolní fotbal, playstation hernu nebo stolní tenis, takže dovolená je ideální pro rodiny s dětmi.

V ceně balíčku máte vstup do bazénu v hotelu SOREA Máj (700 m od penzionu) nebo vstup do vířivky přímo v penzionu. Příjemným doplněním je pak jedna rehabilitační procedura dle vlastního výběru pro dva.

Lyžování v Jasné

Pouze cca 20 km od ubytování máte největší lyžařský areál na Slovensku - Jasná Nízké Tatry. 49 km těch nejlepších sjezdovek, z toho přes 30 km vybavených zasněžovacím systémem, zaručuje skvělou lyžovačku po celou sezonu, obvykle až do konce dubna.

V Jasné si můžete zalyžovat s přáteli nebo s rodinou, sjezdovky jsou totiž vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé lyžaře. Nabízí se i noční lyžování a další lákavé atrakce.

Zábava v okolí Liptova - aquaparky i turistika

Jen 13 km od penzionu leží Aquapark Tatralandia - tolik vodní zábavy na jednom místě jako v Tatralandii nikde nenajdete. Staňte se na celý den pirátem na obrovské dřevěné lodi, objevte podmořský svět ve šnorchlovacím bazénu nebo si užijte spoustu zábavy a adrenalinu na tobogánech! Skvělé místo plné vodního dovádění, které si zamilují nejenom vaše děti.

Co vás v Tatralandii čeká?

  • 10 celoročně otevřených bazénů.
  • Léčivá voda, která blahodárně působí na dýchací a pohybové ústrojí.
  • 6 celoročně otevřených tobogánů o různé délce.
  • Tropický ráj plný různých atrakcí a mnoho dalšího.

Dále můžete navštívit tato místa:

  • Liptovská Mara - kochejte se pohledem na obrovskou vodní hladinu.
  • Bešeňovské travertíny - opuštěný lom, kde najdete prameny minerální vody.
  • Lúčanský vodopád - tato národní přírodní památka je skvělým cílem pro výlety, jedná se o 13 m vysoký kaskádový vodopád.
  • Vrbické pleso - největší ledovcové jezero této oblasti.
  • Skanzen Vlkolínec (UNESCO).
  • Muzeum liptovskej dediny (UNESCO), které, zobrazuje přesné kopie staveb, které v 70. letech pohltila voda přehrady Liptovská Mara. Na každém domečku navíc najdete informace o původu, majiteli a jeho společenském a sociálním postavení.
  • Zoo Liptovský Mikuláš jehož návštěvu ocení hlavně nejmenší návštěvníci.
Penzion Horec *** (Liptovský Ján)

Penzion Horec *** (Liptovský Ján)

Jánska dolina 432 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Veratín, s.r.o. IČ: 36376639


+421 (0)914 333 021

horec@horecliptov.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná