Vydejte se na odpočinkovou dovolenou do malebného městečka Vyšné Ružbachy a zavítejte k unikátnímu travertinovému jezírku s léčivou vodou. Vyberte si ubytování v penzionu Kamenný dvor či penzionu Glinec.
Vydejte se na odpočinkovou dovolenou do malebného městečka Vyšné Ružbachy a zavítejte k unikátnímu travertinovému jezírku s léčivou vodou. Vyberte si ubytování v penzionu Kamenný dvor či penzionu Glinec.

Penziony v malebném a klidném prostředí

Užijte si dovolenou ve Vyšných Ružbachoch na okraji Vysokých Tater v penzionech Glinec či Kamenný Dvor. Oba se nacházejí v malebném a klidném prostředí lázeňského městečka a leží cca 150 m od sebe.

Penzion Kamenný dvor má kapacitu celkem 16 míst. Hosté budou ubytovaní v komfortně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha).

Penzion Glinec zase nabízí ubytování v celkem 10 pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hostům je také k dispozici lednička, mikrovlnka a rychlovarná konvice.

Vychutnejte si dovolenou v oblasti, kterou návštěvníci zbožňují především pro krásnou přírodní scenérii a čerstvé ovzduší. V bezprostřední blízkosti penzionů se nachází jedinečný přírodní úkaz - travertinové jezírko Kráter s termální léčivou vodou.

Za pochoutkami do Kamenného Dvoru

Stravu si vychutnáte v prostředí Kamenného Dvora, ať už zvolíte ubytování zde, či v penzionu Glinec.

Restaurace je zařízená v lidovém stylu s velkým množstvím dobových doplňků. Pochutnáte si na tradičních slovenských pokrmech a různých specialitách. V létě si pak můžete posedět na letní zahrádce s nádherným výhledem na Kráter.

Termální koupaliště Izabela

Součástí lázeňského městečka je i termální koupaliště, ve kterém najdete 2 velké, 2 dětské a 1 krytý termální bazén s přírodní léčivou vodou. Teplota vody ve vnitřním bazénu se pohybuje okolo 30 °C a ve vnějších bazénech okolo 21 - 23 stupňů °C.

Termální koupaliště má v provozu během letní sezóny čtyři venkovní bazény, termální vnitřní bazén je otevřený celoročně. Hlavní atrakcí areálu je ostrov v rekreačním bazénu s posuvnou kopulí na termálním krytém bazénu. K dispozici je dále hřiště na tenis, volejbal a minigolf.

Je také známo, že termální voda na koupališti má blahodárné účinky a je vhodná pro léčbu bronchitidy, pohybového aparátu a nervových potíží.

Penzion Kamenný Dvor a Penzion Glinec

Penzion Kamenný Dvor a Penzion Glinec

Vyšné Ružbachy 69 , Stará Ľubovňa
Slovenská republika

Provozuje společnost:
CORADO TRAVEL, s. r. o. IČ: 47006021


+421 917 937 881 (volat mezi 8:00 - 20:00 hod.)

penzionruzbachy@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná