Užijte si lyžování v Nízkých Tatrách. Penzion Bystrinka leží v obci Bystrá jen kousek od známého lyžařského střediska Jasná - Chopok Juh. V rámci pobytu si užijete neomezené wellness i polopenzi. Dítě do 6 let zdarma.
Užijte si lyžování v Nízkých Tatrách. Penzion Bystrinka leží v obci Bystrá jen kousek od známého lyžařského střediska Jasná - Chopok Juh. V rámci pobytu si užijete neomezené wellness i polopenzi. Dítě do 6 let zdarma.

Klid a krásná příroda v Nízkých Tatrách

Pokud hledáte pohodovou zimní dovolenou s možností lyžování a wellness, penzion Bystrinka v národním parku Nízké Tatry je tou správnou volbou.

Ubytováni budete v komfortně vybavených pokojích, kde najdete TV i vlastní koupelnu. Chutnou polopenzi vám naservírují v místní restauraci. Na požádání vám vytvoří i speciální dietní menu.

Můžete se těšit také na bar a společenskou místnost s kulečníkem a šipkami. Na jaře si pak jistě vychutnáte posezení na slunné terase. K dispozici máte také gril a lyžárnu.

Odpočiňte si ve wellness

Po celodenním lyžování si rádi oddechnete ve wellness, do kterého máte neomezený vstup. K dispozici vám je venkovní vířivka a dvě sauny - finská sauna a aromaterapeutická sauna se světelnou terapií. Na oddech pak máte relaxační místnost s lehátky a krbem.

Lyžování jako v Alpách

Jen 9 km od penziónu leží nejznámnější slovenské lyžařské středisko Jasná - Chopok, kde si vychutnáte nové velkokapacitní kabinkvé lanovky, které vás dopraví až na samotný vrchol. Mapku sjezdovek najdete ZDE.

Svými službami se středisko bez problémů vyrovná i alpským areálům. Užijí si zde lyžování jak děti a začátečníci, tak pokročilí nebo snowboardisté.

Mezi menší střediska v blízkosti patří 2 km vzdálený areál Mýto pod Ďumbierom nebo lyžařské středisko Ski Tále (4 km).

Tipy na výlet:

  • Bystrianská jeskyně (150 m od penzionu)
  • Vodný svět Bystrá - relaxační bazén s atrakcemi, dětský bazén, divoká řeka (1,5 km)
  • Ajax farma s mini ZOO (2 km)
  • Tarzania lanové město (5 km)
  • Golfové hřiště Gray Bear Tále (4 km)
  • Běžecké trasy Tále (4 km)
  • Jeskyně mrtvých netopýrů (11 km)
  • Čiernohronská železnice, lesnický skanzen a Dobročský prales (22 km)
  • Ľupčiansky hrad (28 km)
Penzión Bystrinka

Penzión Bystrinka

Bystrá 153 , Bystrá
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Tatry Resort s.r.o. IČ: 44468962


+421 905 413 495

bystrinka.tale@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná