Dopřejte si rodinnou dovolenou v nádherném horském regionu Liptov. Ubytujte se v hotelu Smrek a vychutnejte si skvělou polopenzi, slevy na termální bazény i Stanišovskou jeskyni. Dítě do 12 let je navíc zdarma.
Dopřejte si rodinnou dovolenou v nádherném horském regionu Liptov. Ubytujte se v hotelu Smrek a vychutnejte si skvělou polopenzi, slevy na termální bazény i Stanišovskou jeskyni. Dítě do 12 let je navíc zdarma.

Hotel uprostřed Nízkých Tater

Hotel Smrek se nachází ve městě Liptovský Hrádok, které je ideální výchozí polohou pro všechny výlety do okolí.

Ubytováni budete v komfortních pokojích, ve kterých najdete vše potřebné - satelitní TV, připojení k internetu, vlastní koupelnu a v některých také obývací pokoj a minibar.

Na polopenzi skrývající domácí i mezinárodní kuchyni si pochutnáte v hotelové restauraci s terasou, kde si užijete snídaně formou bufetu a můžete si zde vybrat večeře podle svého gusta.


Na recepci, která je pro vás otevřena non-stop, vám rádi poradí, kam se vydat do okolí nebo jaké kulturní akce můžete zrovna navštívit.


Termální prameny a aquaparky

Nevíte, kam během své dovolené vyrazit? Možností je v okolí spousta.

  • Termální bazény v hotelu Sorea Máj (5 km) vás potěší teplotou až 29 °C a léčebnými účinky na dýchací cesty. Užijete si je se slevou za 4,50 €/osoba.
  • Tatralandia Holiday Resort (14 km) je největším celoročním areálem vodní zábavy na Slovensku, v Čechách a Polsku. Najdete zde 26 tobogánů, skluzavku, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu nikdy neklesne pod 30 °C.
  • Vodní ráj Gino Paradise Bešeňová (30 km) je vybudován na bázi horkých pramenů termálních vod, které blahodárně působí na pohybové a dýchací ústrojí.

Turistika, výlety i jeskyně

Centrem Nízkých Tater je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického a sportovního ruchu. V okolí najdete množství kulturních památek a skanzenů zapsaných v UNESCO.

Nezapomeňte také na slevu do Stanišovské jeskyně v Liptovskom Jáne. Její délka je 871 metrů a kromě krápníků uvidíte i křišťálově čistá jezírka.

V okolí hotelu se lze věnovat cyklistice i pěší turistice. Pronájem jízdních kol pro vás zajistí přímo v hotelu Smrek. Zapomenout byste rozhodně neměli ani na turistiku. Nízké Tatry přímo vyzývají k výletům do přírody.

Za podívanou rozhodně stojí:

  • Bešeňovské travertíny - opuštěný lom, kde najdete prameny minerální vody.
  • Lúčanský vodopád - 13 m vysoký kaskádový vodopád.
  • Vrbické pleso - největší ledovcové jezero této oblasti.
  • Muzeum liptovskej dediny (UNESCO), které zobrazuje přesné kopie staveb, jež v 70. letech pohltila voda přehrady Liptovská Mara.
  • Vlkolínec (UNESCO) - zapomenutá vesnička v klínu Velké Fatry.
  • Synagóga v Liptovském Mikuláši.
Hotel Smrek **

Hotel Smrek **

SNP 172 , Liptovský Hrádok
Slovenská republika

Provozuje společnost:
TESLA Liptovský Hrádok a.s. IČ: 00009687


+421 44 5222 572

recepcia@smrek.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná